Quantcast
Till salu inom: ”

ikea luftsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bäddsoffa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Ikea Kaxås stereorack/hylla i mörkgrått. Klarar de flesta hifiprylar. Hyllbredd 46cm, hylldjup 47,5cm Flyttbara hyllor. Mörk glasdörr. B50xH130xD50 Bra skick, nån enstaka liten repa på ovansidan. 400kr Ikea Tvbänk i björk (glömt namn) Några märken på sidan av bänken. Inget stort. Har mörknat något ojämnt pga att en tv stått på bänken och den utsatts för solljus. Det sitter 5 hjul på undersidan. 300kr Ikea Docent bänk/bokhylla i mellanbrunt. I bra skick, baksida finns också. Dock inte med på bild. B98xD40xH63 300kr 4st Stolar Jysk Milano I silverkulör med svart sittdyna. Ett stag i någon/några av stolarna har lossnat. Inget som påverkar funktionen. 300kr för alla fyra.
P.g.a flytt säljer vi lite möbler som inte kommer få plats tyvärr. Dels en Bokhylla ifrån IKEA namna: Expedit. Bredd: 149 cm Djup: 39 cm Höjd: 149 cm. Till den ingår fyra st korglådor som passar i en hyllruta. Nypris 995 för bokhyllan och 200:-/st för lådan, summa: 1795: Allt säljes för 600:- Samt ett indiskt sidetable i vackert mörkbrunt trä. Denna möbel kostade 1500:- ny. Nu säljes den för 500 spänn Välkommen att ringa eller maila.
En fyrkantig luftsoffa från IKEA. Fylls genom att fylla tjocka plastbehållare med luft och stoppa in dem i det blå-prickiga skinnet. Eftersom soffan är helt utan stela eller fasta delar kan den även läggas på ojämna ytor, där den formar sig efter ytan och kan användas, om man vill, även som madrass. Knappt använd.