Quantcast
Till salu inom: ”

ikea oppdal sänggavel förvaring säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spjälsäng

Alingsås
Gardiner

Trelleborg
Gardiner

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes ur IKEAS serie "OPPDAL" en sängstomme med förvaring i svartbrunt med måttet 180x200cm och en sänggavel med förvaring i samma serie "OPPDAL" också i svartbrunt.allting är nytt och fortfarande kvar i förpackningen. Ikeas ord pris är 2995kr för sängstommen och sänggaveln kostar 1395kr och det är i samma mått 180cm. Jag vill ha 2995kr för båda. Ring eller maila till Lena Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snygg och praktisk sänggavel i svartbrunt med djup förvaring i sidorna. Perfekt för små utrymmen där sängbord inte får plats. Kan användas med IKEA Oppdal sängram eller med annan 160cm säng (vi har haft den med bara madrass framför) Nyskick, köpt 2012. Säljes pga. flytt. Ordpris: 1295kr, vi säljer den för 400kr! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Jag säljer min fina sänggavel med praktisk förvaring från IKEA då jag själv ska köpa ny säng. Den är köpt för ett år sedan och är helt som ny, dvs inga skavanker. Nypris: 1 395 kr Storlek Bredd: 186 cm Djup: 24 cm Höjd: 98 cm Bäddbredd: 180 cm Hämtas i Malmö så snart som möjligt. Vid snabb affär kan priset diskuteras.
säljes ur ikeas serie "SULTAN SINGÅS OCH SILSAND" 2 st resårbottnar och en huvudgavel/ sänggavel , resårbottnarna är i måttet 80x200cm och huvudgaveln är i måttet 160cm, den är mellan brun och har förvarings möjligheter. den heter "OPPDAL" och är helt ny fortfarande kvar i kartongen, dvs helt oanvänd och ny. resårbottnarna har jag haft i ca 3 mån, men jag har bara använt silsand, då jag har ont i ryggen, så passar inte dessa resårbottnar mig och jag måste sälja dom nu. Ring eller smsa då jag inte har tid att läsa mina mail så ofta.
Säljer min huvudgaveln med förvaring, måttet är 180 cm, nypris 1300:-, Inköpt 2011 och endast använd ca 6 månader, huvudgaveln är ihopmonterad och klar och priset är 900:-, Passa på att fynda!!