Quantcast
Till salu inom: ”

snurrskåp ikea med förvaring spegel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea Skåp

Uppsala
Spjälsäng

Örebro
Skrivbord

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Omrenovering av ovanvåning gör att vi säljer diverse möbler. 3-sits soffa (MIO) + fotpall, beige klädsel dock solblekt och diverse fläckar (småbarn), därav priset 300 kr Soffbord IKEA Lack 50 kr TV-bänk 50 kr 2 st fåtöljer med stålben (saknar tillhörande dynor, går att använda ändå) 150 kr/st Skrivbord Ek-laminat 200 kr Snurrskåp med spegel och förvaring på baksida. 200 kr Tavlor 25 kr/st
Mycket praktiskt snurrskåp från IKEA. På sidorna finns krokar att hänga på, och på baksidan är det en stor spegel. Det är fyra hyllor totalt varav 3 är justerbara! Perfekt till förvaring i trånga utrymmen!
Snurrskåp i silvrig färg från Ikea. Väldigt bra med plats för förvaring och spegel på andra sidan! På sidorna finns krokar för att hänga kläder etc. I mkt gott skick.
Snurrskåp från Ikea för kläder/skor/förvaring. Bra förvaring med sex hyllor varav fyra går att flytta på. Spegel på framsidan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Brunn Malmhylla från Ikea som jag har monterat 3 spotlights i. Går att tända lamporna var för sig. 250:- Skåp med förvaring och spegel, går att snurra. Från Ikea. 200:- Båda är i väldigt fint skick. Ring eller mejla.