Quantcast
Till salu inom

"ikea retro dagbädd bäddsoffa pixbo säljes"

Stockholm
Igår

halsband retro

50 kr
Citiboard
Butik Malmö
Igår

Chiba Retro

368 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Ektorp pixbo bäddsoffa, IKEA

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer min Ektorp pixbo bäddsoffa pga flytt. Köpte den för knappt tre år sedan och den är i bra skick, själva bäddsoffan är i "dubbelsängs storlek" och endast använd ett fåtal gånger. Avtagbar klädsel, tvättbar. Den svarta klädseln som sitter på nu är naturligtvis i begagnat skick, men helt okej. Helt ny vit klädsel medföljer (nypris: 1195 :-) ouppackad. Det finns också nya klädslar på IKEA. Hör gärna av er vid frågor, soffan finns i Umeå. //Alexandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Solna

IKEA Hemnes bäddsoffa / dagbädd

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
IKEA HEMNES Bäddsoffa / Dagbädd Pga ommöblering är det dags att göra sig av med denna bäddsoffa. Den är i fint skick och är riktigt smart uppbyggd: - Soffa dagtid med bäddmöjlighet - Kan dras ut till att bli en dubbelsäng - perfekt gästsäng alltså - Tre lådor undertill som rymmer mängder med barnleksaker. Längd: 211 cm Bredd: 87 cm Höjd: 86 cm Bäddbredd: 168 cm Bäddlängd: 211 cm Skruvdragare och packningshjälp finns på plats för att hjälpa dig att packa ihop möbeln. Pris: 1750 (kan gå ner något vid snabb och smärtfri affär). IKEAs pris är 3495. OBS - en (1) madrass kan ingå i köpet, inga kuddar eller liknande ingår i priset. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50080315/
1 750 kr
Blocket.se

Oanvänd IKEA Hemnes dagbädd/bäddsoffa

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer IKEA Hemnes dagbädd/bäddsoffa inklusive två specialbeställda madrasser, nyskick . Två madrasser (80x200) med anpassad tjocklek som gör att de går utmärkt att använda både till att sitta i som soffa och sova i som dubbelsäng. Köptes till en jungfrustuga, tänkt till gäster, som såldes efter en sommar. Monterades och nu isärtagen. Nypris 3495 kr. Nypris madrasser 1000 kr. Säljes för 2400 kr eller 2900 kr inklusive madrasser. Billigare vid snabb affär.
2 400 kr
Blocket.se

Bäddsoffa/Dagbädd IKEA PIXBO

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Retro Dagbädd/Bäddsoffa IKEA PIXBO 70-tal. IKEAS designklassiker Pixbo från 1974 var favoritmöbeln på utställningen IKEA på Liljevalchs. Praktisk bäddsoffa/dagbädd med förvaring. Så här finurligt fungerar PIXBO. En soffa, blir enkelsäng bredd 80 cm längd 200 cm, blir snabbt en dubbelsäng bredd 160 cm. Soffryggen är vikbar och är madrass nr 2. Förvaring av sängkläder i sänglådan under. Plymåer av skumgummi och brunlackerad stomme i fint skick. Behåll den härligt mönstrade retrokänslan eller klä om i mer stilrent tyg och du har en supermodern dagbädd.
600 kr
Blocket.se