Quantcast
Till salu inom: ”

ikea retro dagbädd bäddsoffa pixbo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Ektorp pixbo bäddsoffa pga flytt. Köpte den för knappt tre år sedan och den är i bra skick, själva bäddsoffan är i "dubbelsängs storlek" och endast använd ett fåtal gånger. Avtagbar klädsel, tvättbar. Den svarta klädseln som sitter på nu är naturligtvis i begagnat skick, men helt okej. Helt ny vit klädsel medföljer (nypris: 1195 :-) ouppackad. Det finns också nya klädslar på IKEA. Hör gärna av er vid frågor, soffan finns i Umeå. //Alexandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
IKEA HEMNES Bäddsoffa / Dagbädd Pga ommöblering är det dags att göra sig av med denna bäddsoffa. Den är i fint skick och är riktigt smart uppbyggd: - Soffa dagtid med bäddmöjlighet - Kan dras ut till att bli en dubbelsäng - perfekt gästsäng alltså - Tre lådor undertill som rymmer mängder med barnleksaker. Längd: 211 cm Bredd: 87 cm Höjd: 86 cm Bäddbredd: 168 cm Bäddlängd: 211 cm Skruvdragare och packningshjälp finns på plats för att hjälpa dig att packa ihop möbeln. Pris: 1750 (kan gå ner något vid snabb och smärtfri affär). IKEAs pris är 3495. OBS - en (1) madrass kan ingå i köpet, inga kuddar eller liknande ingår i priset. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50080315/
Säljer IKEA Hemnes dagbädd/bäddsoffa inklusive två specialbeställda madrasser, nyskick . Två madrasser (80x200) med anpassad tjocklek som gör att de går utmärkt att använda både till att sitta i som soffa och sova i som dubbelsäng. Köptes till en jungfrustuga, tänkt till gäster, som såldes efter en sommar. Monterades och nu isärtagen. Nypris 3495 kr. Nypris madrasser 1000 kr. Säljes för 2400 kr eller 2900 kr inklusive madrasser. Billigare vid snabb affär.
Retro Dagbädd/Bäddsoffa IKEA PIXBO 70-tal. IKEAS designklassiker Pixbo från 1974 var favoritmöbeln på utställningen IKEA på Liljevalchs. Praktisk bäddsoffa/dagbädd med förvaring. Så här finurligt fungerar PIXBO. En soffa, blir enkelsäng bredd 80 cm längd 200 cm, blir snabbt en dubbelsäng bredd 160 cm. Soffryggen är vikbar och är madrass nr 2. Förvaring av sängkläder i sänglådan under. Plymåer av skumgummi och brunlackerad stomme i fint skick. Behåll den härligt mönstrade retrokänslan eller klä om i mer stilrent tyg och du har en supermodern dagbädd.
Vit dagbädd/bäddsoffa från IKEA´s möbelserie HEMNES. Enkelsäng / dubbelsäng / soffa samt bra förvaringsmöjligheter i de tre lådorna som pryds av fina porslinskonoppar. Har stått i ett barn/ungdomsrum i ett par år och har därför lite småmärken. Dessa små skavanker påverkar dock inte funktionen på något sätt! Två madrasser medföljer. Längd: 211 cm Bredd: 87 cm Höjd: sitthöjd 55 cm bakstycke 86 cm