Quantcast
Till salu inom: ”

ikea stol markus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena! Köpte en skrivbordsstol med namn "Markus" från IKEA för två månader sedan som jag nu tänkt sälja. Den är i svart skinn och ser/känns helt ny. Man kan justera höjden och ryggen på den. Armstöden är lätta att montera av om man inte vill ha dom. Inga skador finns på den och den har 10 års "varje-dag"-garanti. Man ska alltså kunna använda den i 10 år utan att den går sönder. Kvitto finns så klart. Nypris 1895kr. Jag säljer den för 900kr eller till den som bjuder högst. Maila/ring/smsa om du är intresserad eller vill veta mer.
Hej!Stolen är som ny köpt på IKEA kostade 1895kr jag vill ha 900kr för den prutat och klart - Godkänd för kontor; bekväm att sitta i under långa arbetspass. - Justerbar i höjd för en bekväm sittställning. - Gungfunktionen är både reglerbar och låsbar för ökad stabilitet och kontroll i olika sittlägen. - Inbyggt svankstöd; ger extra avlastning och stöd åt ryggen. - Med nackstöd; ger extra stöd åt huvud och nacke. - Ryggstödets nätmaterial släpper igenom luft till ryggen under långa sittpass. - Gummibeklädda hjul
Kontorsstolen Markus inköpt från IKEA säljes. Den är svart och ihopmonterad. Säljer i ihopmonterat skick och köparen hämtar stolen i Nacka. Tyvärr vet jag inte var jag lagt kvittot, men jag tror inte det är någon garanti ändå. Oavsett - stolen är i nyskick! Betalning: kontant vid hämtning. Jag köpte flera stolar samtidigt eftersom jag inte visste vilken jag ville ha, men nu har jag bestämt mig. Därför är stolen nästan inte använd alls. Den är som ny, bara billigare och färdigmonterad!
3 st Markus kontorsstolar från Ikea i bra skick säljes samt 1 st mindre Ikeakontorsstol. 2 st vita skrivbord med ben finns också. Pris för Markus stolarna: 700kr/st Pris mindre stolen: 400kr För mer info om stolarna vänligen se: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40103100/ Köp alla stolarna och få skrivborden gratis, totalt pris 2500kr Stolarna finns kvar så länge annonsen finns kvar. Finns vid Norra Bantorget.
Hej jag vill sälja mitt skrivbord Micke som är köp på ikea för 6 månader sen. den är i mycket bra skik, stolen som är på bilden följer med på köpet. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60180036/ Storlek Bredd: 142 cm Djup: 50 cm Höjd: 75 cm totalt nypris (1100) jag vill ha 499 kr för båda skrivbordet och stolen. Det går bra att ringa, mejla eller skicka ett sms MVH/ Markus