Quantcast
Till salu inom: ”

ikea svinga hängstol vuxen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hängstolen "Svinga" Ikea, i vit tålig flätad plast, helt oanvänd, mkt fin i så väl trädgård för vuxna o barn eller i barnrummet/läshörnan. Pris: 250,- Snurrstol Ikea "Lömsk", vit med grönt tyg och gul sits, stadig o hel, lite solkig i den vita plasten. Rolig långt upp i åldern tills de är för stora att få plats! Pris: 200,- Gunghäst Zebra, i målat trä i vit/gul/svart, mkt charmig och i fint skick, nästan oanvänd. Lämplig för 2-åring och uppåt. Pris: 250,- Ny vit fin badbalja med propp i bättre för att lättare tömma den. Med små fack upptill för flaskor leksaker ect. Mycket fin. 75,-. Annonsen är ärligt skriven och priserna är prutade och klara!
Hej! Säljer två helt nya och oanvända hängstolar. Ikeas modell "Svinga" i vit konst/plastrotting. Är lika fina och användbara såväl inne som ute - inne under vintern och ute på balkongen el. i trädgården till våren kanske? Rejäla rep att hänga upp dem i följer med. Storleksmässigt funkar de både för vuxna och barn. Nypris var ca 700 kr styck. Jag vill gärna att de kommer till användning. Vad vill du betala? 350 kr styck? Var helt enkelt ett felköp och tiden gick så jag fick inte lämna tillbaka dem. Välkommen att höra av dig! Vänligen Anna (takstol, hängstol, hängfåtölj, takfåtölj, snurrstol, snurrfåtölj)
Söker efter Ikeas hängstol Svinga som skall vara till vuxen person, dvs inte barnstorleken. Färg helst vit men även svart går bra.