Quantcast
Till salu inom: ”

ikea taklampa söder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spel mm

Trelleborg
Diverse

Trelleborg
Sängbord

Uppsala
KÖPES

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dags att byta ut taklampor i lägenheten. Har 2 stycken jag ska sälja. Ena är från Ikea och heter Söder, finns kvar på Ikea så all info om den finns att få där. Nypris: 995:- köptes nu i höstas. Säljes för 500:-! Den andra är från Mio och finns inte längre kvar i deras sortiment. Den är 28,5 cm hög och har en omkrets på 50 cm. Nypris: 2100:- Säljes till högstbjudande! Hoppas bli av med dom snarast så jag kan köpa nya =)
Vi måste bli av taklampa med fläkt som vi behöver inte ha den nu. Det är ekfärg och med 5 lampor. Det finns också en Barn-taklampa med spots, små djur i olika färger - nyckelpiga, geting o fjäril - från IKEA. Om ni vill se på bild så jag kan gärna skicka med bild per mail eller sms. diskutera om pris vid snabbt affär. Avhämtning i Brandbergen ( söder om stockholm) Gärna mail eller sms ( EJ RINGA!!!)
4st IKEA FADO taklampor säljes. Takupphängning i borstad stål och kupa i vitt glas. Samtliga i gott skick. 60kr/st eller 200kr för alla fyra. Lamporna finns i Klagshamn. (1 mil söder om Malmö)