Quantcast
Till salu inom: ”

ikea tromsö loftsäng äldre loftsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spel mm

Trelleborg
Diverse

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En komplett juniorarbetsplats (med säng)! Vi säljer följande: *TROMSÖ Våningssäng / loftsäng med arbetsskiva (90x200) (IKEA nypris 2 390 kr) *JULES Ungdomsstol (IKEA nypris 299 kr) Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen. En formidabel lösning för dig med begränsad yta! Sängen har lite smårepor, men skrivbordsskivan är i väldigt bra skick. Om så önskas kan även madrassen ingå i köpet (äldre madrass med trästomme). Sängen är nedmonterad och färdig för hämtning!
Säljer en Tromsö loftsäng från IKEA 90x200. Jag köpte den för 4-5 år sedan med den har legat hopplockad på vinden i ca 2 år. Den är kapad på höjden lite för att jag hade ganska lågt till tak där jag bodde då. Den är ca 10-20 cm kortare. Skrivbordsskiva och hylla följer också med. Med följer även en Sultan madrass och bäddmadrass. De är något äldre, men i felfritt skick. Inga fläckar eller rispor. Alltihop för 800 kr!
Vi har 2 Loftsängar köpta på IKEA av märket TROMSÖ. Det med följer även var sitt skrivbord som man monterar fast i sängen. Skrivbordet är köpt i somras sängarna är äldre. Vet inte vad jag vill ha för pris för detta. Kom med ett eget bud Nypris på säng 1795 kr Nypris på skrivbord 700 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Äldre Ikea Tromsö våningssäng. Finns en extra oanvända skruvar och tillbehör. Bredd: 140cm Längd: 200cm Har fungerat bra i min ägo. Nästan inget missljud som det kan bli på våningssängar, har då bara skruvat åt alla skruvar så har det slutat låta. Alla delar är nemonterad förutom mittendelen, den är skruvat fast för hårt. Ring vid frågor, maila går också bra :) Sökord: loftsäng, våningssäng, tromsö
Äldre modell av Ikea Tromsö. Loftsäng med stege (liknade den på bilden). 90x200. Färg: silverfärgad metall. Säljes utan madrass. Sängen skapar utrymme för att placera t ex skrivbord eller soffa under sängen.