Quantcast
Till salu inom: ”

ikea loftsäng 120cm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Populär loftsäng från IKEA Svart och vit 120cm bred Bäddmått 90x200 Finns ett fack längs hela sängen med ett skjutbart bord. Sänkt så den passar i de flesta rum. Totalhöjd 182cm. Höjd under säng 142cm. Perfekt plats för ett skrivbord eller myshörna under sängen. Denna loftsäng är riktigt stabil. I jättefint skick, madrass medföljer om man vill. Sängen står uppmonterad i skrivande stund.
Säljer en ställning som passar sängar med 120 cm bredd. Ställningen består utav sammansvetsad metall som skruvas ihop med rejäla bultar = extremt stabil. Ställningen håller enkelt för två personer och är ett utmärkt sätt att skaffa mer plats i en liten lägenhet. Säljes pga flytt till en större lägenhet. Sängen som ligger i just nu är också till salu. (Sultan från IKEA). 3000 kr för både säng och ställning.
Säljer min loftsäng från Ikea pga flytt. Nedmonterat och klart! Stommen är i trä och rymmer en 120x200 madrass/säng. Den har vissa märken och fläckar (någon har målat på den - se bild) och saknar några plankor, men är fullt funktionell ändå! OBS! Madrass ingår EJ. Mått: Bredd - 120 cm Längd - 200 cm Höjd från golv till sängbotten - 145 cm På bilden har jag hunnit plocka ner sängbottnen så att den liggen under själva stommen. Pris: 900 kronor
Vit Tromsö loftsäng, 90*200, med tillhörande hylla utan madrass. Totalhöjd på säng är 188 cm. Höjd under madrass är 150 cm.Benen är kapade för att anpassa till takhöjd på 240 cm. Har även borrat totalt 3 hål i stommen för att skruva fast i vägg för att den skulle stå mer stabilt. Sängen säljs tillsammans med skrivbordet som har rosa ben. Den är 120 cm bred och 60 cm djup. Köpt på Ikea. Det finns märken i bordsskivan men som döljes lätt med skrivbordsunderlägg.