Quantcast
Till salu inom: ”

ikeas dynor till ektorp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har en idemo svart Ektorp schäslong från Ikea som jag tyvärr måste sälja för att den inte får plats här hemma. Inte använd mycket. Under flytten så gick tyget sönder, men jag sydde ihop det och det syns inte alls mycket eftersom att det är på undersidan av dynan. Men annars är allt i jätte fint skick! Hade vi fått plats med den hade vi gärna behållt den. Ring för mer information! Säljer schäslongen för 1000:- Nypris på Ikea: 2295:- / Therese
Hej! Vi har en Ektorp schäslong i svart som ska bort. Har ingen plats för den. Vi köpte den förra året på Ikea, men är inte alls mycket använd. Väldigt skön att ligga i. Defekt: En liten repa i tyget, men det sydde jag ihop och det sitter på undersidan på dynan så det syns inte alls mycket. Nypris var 2295:- och mitt pris är 800:-. Den är även nermonterad därav ingen egen bild! Prutat och klart!! Kom och fynda. Så länge annonsen finns kvar så finns schäslongen kvar!
Ikeas Ektorp hörnsoffa med beige/gräddvit klädsel (finns ej i sortimentet längre). Soffan är välvårdad och mycket fin. Klädseln är nytvättat. Säljes pga flytt. Dynorna kan vändas så det blir "vanlig madrass" och blir en skön extrabädd. Klädseln är lätt att tvätta i vanlig maskin. Nypris 11000:- Soffan har stått i ett rökfritt och djurfritt hem. Kan eventuellt hjälpa till att frakta soffan inom Borlänge om soffan köpes före 30 Oktober.
Säljer vår tre-sits soffa från IKEA pga plats brist. (modellen har utgått, men påminner både om Tomelilla och Ektorp) Vit tyg klädsel som endast går att kemtvätta. Är ny tvättad, men ändå lite flammig. (mitten dynan och på ryggstödet) Kommer från ett djur och rökfritt hem! Mått H81, B87, D59, L195 Två prydnads kuddfodral är med men ej på bilden. Ring efter 18 på vardagar.
Hejsan! Nu säljer jag min svarta Ektorp Hörnsoffa då jag skaffat en mindre. En underbar soffa är det, blir svårt att skiljas från den. Klädseln har några hål under dynorna, därav det låga priset, inget som syns dock. Den står i mitt förråd så det är bara att plocka upp den om så önskas :) Bilder finns på Ikeas hemsida. Ha en fin dag!