Quantcast
Till salu inom: ”

nya kuddar till ikea soffa ektorp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en tresitsig röd soffa från Severins (den är väldigt lik IKEA:s soffa ektorp till modellen). Längden är 210 cm och den är 89 cm djup. Klädseln är avtagbar så går att tvätta, jag har dock inte gjort det så den kan vara i behov av en tvätt då blir den nog som ny! Ingår två svarta kuddar från Ikea. Säljs för 500 kr På köpet får ni ett soffbord från Ikeas serie Lack i färgen svartbrun, har dock fått en liten skada på skivan. Längd: 90 cm, Bredd: 55 cm, Höjd: 45 cm Möblerna finns att hämta i Norrliden i Kalmar!
Säljer pga flytt en 2-sits soffa från IKEA i modell Ektorp. Soffan är klädd i tyg i färgen Blekinge vit. Stommen är i utmärkt skick (soffan är några år men väldigt lite använd). Tyget är nytvättat och i god kondition. Dock har undersidan av kuddarna gulnat en aning med tiden. Ny klädsel finns att köpa från IKEA för 595 SEK för den som vill få en soffa som känns helt ny. Soffan finns vid Hornstull på Södermalm. Avhämtning.
Säljer 3 ektorp soffor från ikea, vita. De är 2 år gamla. Jag säljer alla 3 (med kuddar & bord) för 4500, nypris 3000/st Klädslen är vit men finns att köpa ny på ikea om man önskar annan färg. Kontaktas helst via telefon då jag ej kollar min mail så ofta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu våran ikea soffa pga att vi ska köpa större :) själva soffan är ett par år men i väldigt bra skick :) (de två mittersta kuddarna kan ingå i priset) Klädseln är köpt ny i höstas och kostar 2095 ny på ikea! Mitt pris är 2400:-eller högstbj. Vid intresse har jag en likadan fast ny i samma kladsel, nypris för denna var 4000:- och är endast ett halv år! 3500:- Vid köp av båda 5700:- Nås lättast via mejl eller sms då jag har svårt att svara i telefonen vissa tider :) mvh linda. pris kan diskuteras :) ej skambud!
Ikea tre sittssoffa från IKEA. ektorp i färgen idemo beige. avtagbar klädsel som går bra att tvättas i maskin. finns även ny klädsel att köpa från bemz.se samt ikea som passar soffan. Har ett par år på nacken men fortfarande skön att sitta i. mitten dynan är nöt i sömen, se bilder.samt röd tuschpenna fläckar som ev. går bort i tvätten , ej tvättad. mitten rygg kuddens blixtlås är trasigt och är öppen helt. men det är ingenting som märkts när man sitter, ser på soffan. Kommer från ett djur / rök fritt hem