Quantcast
Till salu inom: ”

nya kuddar till ikea soffa ektorp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en tresitsig röd soffa från Severins (den är väldigt lik IKEA:s soffa ektorp till modellen). Längden är 210 cm och den är 89 cm djup. Klädseln är avtagbar så går att tvätta, jag har dock inte gjort det så den kan vara i behov av en tvätt då blir den nog som ny! Ingår två svarta kuddar från Ikea. Säljs för 500 kr På köpet får ni ett soffbord från Ikeas serie Lack i färgen svartbrun, har dock fått en liten skada på skivan. Längd: 90 cm, Bredd: 55 cm, Höjd: 45 cm Möblerna finns att hämta i Norrliden i Kalmar!
Säljer pga flytt en 2-sits soffa från IKEA i modell Ektorp. Soffan är klädd i tyg i färgen Blekinge vit. Stommen är i utmärkt skick (soffan är några år men väldigt lite använd). Tyget är nytvättat och i god kondition. Dock har undersidan av kuddarna gulnat en aning med tiden. Ny klädsel finns att köpa från IKEA för 595 SEK för den som vill få en soffa som känns helt ny. Soffan finns vid Hornstull på Södermalm. Avhämtning.
Söker du en skön billig soffa (kanske till första lilla lyan) som du kan hänga i framför TVn, slumra till i och mysa i så är detta soffan för dig! Nu ska vår trotjänare bytas ut... Klädseln på den ena sittkudden är lite trådsliten (man kan lägga en pläd eller en matta över) men stommen och kuddarna/plymåerna är i gott skick. Fodralet är tvättbart (och det finns nytt att köpa både på IKEA och bemz.se om man vill det). Soffstorlek Bredd: 179 cm Djup: 88 cm Höjd: 88 cm Sitsdjup: 49 cm Sitshöjd: 45 cm
Vit två-sits-soffa av märket Ektorp. Nypris 2495 kr på IKEA Bekväm och i bra skick, dock med vissa fläckar på. Eventuellt behövs en ny klädsel till den. Säljs för att jag införskaffat en större soffa. Finns att hämta upp i centrala Västerås. Kuddar medföljer vid snabb affär. Ring mellan 17 och 21 om intresserad. Mvh Andreas
Säljer 3 ektorp soffor från ikea, vita. De är 2 år gamla. Jag säljer alla 3 (med kuddar & bord) för 4500, nypris 3000/st Klädslen är vit men finns att köpa ny på ikea om man önskar annan färg. Kontaktas helst via telefon då jag ej kollar min mail så ofta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.