Quantcast
Till salu inom: ”

infraröd bastu säljes

Tidigare annonser till salu

Ett totalrenoverat och ombyggt semesterhus. Det är ett riktigt trivsamt hus. Två familjer kan ha en skön semester i detta rymliga hus. I anslutningen med allrummet finns ett fint uterum, som säkert blir ett populärt ställe att äta måltider på. Trevlig bastu med infraröd värme, som ger helt nya upplevelser. Området där huset ligger i, är mycket populärt - Öer Strand. Det ligger 3 km söder om Ebeltoft. Här finns alla möjligheter till en aktiv semester - en riktig avkopplande semester med bad. Det finns flera stränder i området.
Spännande semesterhus med gott om plats och inrett med "själ". Huset har friliggande bjälkar överallt och är fyllt av atmosfär. Här finns bl a ett modernt och välutrustat kök med bla 2 kyl/frysskåp och 2 inbyggda ugnar, trevligt allrum, bra sovrum, bubbelbad, infraröd bastu och aktivitetsrum. Här finns alla möjligheter för en härlig semestervistelse oavsett om man vill vara aktiv eller bara koppla av och njuta av semestern. Huset ligger i ett kustnära, trevligt område med gångavstånd till en barnvänlig strand och med ca 5 minuters bilväg till Ebeltoft,
Semesterhus av hög standard med stilsäker inredning. Välutrustat kök samt stort allrum med fina möbler och vändbar braskamin samt stora fönsterparti som ger bra ljus. Koppla av i den infraröda bastun - härligt för både kropp och själ. på den stora terrassen kan du njuta av naturens lugn och ro, medan du ser ut över skogen och den lilla sjön. Tack vare det höga läget (600 mö h) får du en känsla av högfjäll, även om det bara är 70 m till Sörlandskusten. Bra fiske i området.