Quantcast
Till salu inom: ”

inspektionskamera avloppskamera säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2m Avloppskamera Inspektionskamera Endoskop
Gejos proffskamera färgdisplay och självlevellerande kameralins, väl använd men i perfekt skick köpt hos Prodema AB
En oanvänd Wöhler VIS220. Riktigt trevlig kamera som är lätt att hålla ren. Dubbla batterier och AV-utgång som möjliggör inspelning via extern enhet. Se länk för mer info. http://www.renifoam.se/inspektionsutrustning/ventilation-och-vvs-kamera/inspektionskamera-vis-220.html Ev billigare vid snabb affär! Nypris: 13000kr inkl moms.
**Vi säljer 4 olika längder: 2m, 7m, 10, 15m*** ***FRAKTFRITT*** USB-endoskop inspektionskamera med 10 meters kabel Denna inspektionskamera, även kallad endoskop, är ett oumbärligt verktyg för många syften. Hemmafixare behöver ofta ögon som kan se runt hörnet och bakom väggar. Dolda, trånga hörn i bilen, på bygget och på båten är inget problem för en inspektionskamera. Detta endoskop passar för professionellt bruk, entreprenörer och företag: fastighetsskötare, bostadsrättsföreningar, sotare, bilmekaniker, verkstad listan är oändlig. Ändå är kameran tillräckligt enkel för en hemmafixare och hobbysnickare, som vill lösa problem och inte läsa manualer. Hemma behöver du en USB-inspektionskamera för att kontrollera till exempel väggar, tak, golv, kakelugnar och skorstenar. Den är en vattentät avloppskamera, den passar för kontroll av stuprännor. När har du senast kollat vad som finns bakom pianot eller under den tunga soffan? Du behöver inte mera flytta på möbler när du letar efter ett försvunnet örhänge. Vattentät avloppskamera och mycket annat Avloppskameran är vattentät enligt IP66-normen. Kameran har en inbyggd belysning med fyra LED-lampor. Diametern på kamerahuvudet är endast 10 mm, den ryms genom smala öppningar eller borrhål. Kabeln är 10 meter lång. Tänk vad allt du kan använda kameran till på stugan och på båten. Inspektionskameran ansluts till datorns USB-port och du ser bilden i stort format på datorskärmen. Kameran får sin ström via USB. Kameran är kompatibel med de flesta Windows- och Mac-operativsystemversioner. Du kan spara bilder och video från endoskopet på datorn. Ingår i paketet: endoskop med 10 m kabel manual (på engelska) CD-skiva ________________________________ BETALNING ***Betalning via internetbank eller kort (payson, paypal)*** **Vi accepterar även fakturabetalning via klarna (fakturaavgift tillkommer 30kr)** ________________________________ FRAKT ***Frakten som ingår i priset är 1 till 3 veckor*** **Uppgradering till snabbfrakt är möjligt, kontakta kundservice efter köp** ________________________________ SUPPORT ***För alla frågor kontakta vår vänliga kundservice på sales(at)iyouwebuy.com*** **Svarar inom 24 timmar** ________________________________ IYOUWEBUY Se vår hemsida för mera produkter och superpriser http://iyouwebuy.com/sv Skönhet och hälsa, Gadgets och gaming, Hem och hushåll, Fritid och hobby, Fordonstillbehör
Jag säljer min Avloppskamera allt Inspektionskamera ENDOSKOP med 15 meter längd inklusive min gamla DELL INSPIRON 8600 Dator 15" med program för kameran som går att filma in det inspekterade objektet. Kameran har även belysning som är reglerbar. Jag har inte använt den i avloppssystem utan bara kollat skrymsle med den och som ni ser på bilderna så ger den bra bild. Datorn är med Windows XP.

... eller prova att söka på inspektionskamera rörkamera