Quantcast
Till salu inom: ”

intex luftmadrass hur pumpar man den säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pump Medela

Trollhättan

Tidigare annonser till salu

En väl omhändertagen dubbelluftmadrass från Intex. Med inbyggd elektrisk pump som är snabb och bara låter lite illa :) plus två manualer av någon anledning och en ordentlig säck att bära den i med axelrem! Jag är mest glad att bli av med den eftersom jag ska flytta och den väger förvånansvärt mycket (10 kg kanske?) Den går nog att skicka med schenker men räkna med att det kostar extra att skicka. E-posta, smsa eller ring om du är intresserad.
Objekt 61. Luftmadrass Intex med inbyggd pump, ca 157cm bred och ca 203cm lång. Pumpar både i och ur luften själv. Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
Vi säljer nu våran luftmadrass och pump som endast är använd en gång. Dessa är köpta på Jysk för ca 1år sedan. Intex luftmadrass 137x191x22 cm Open Air pump 3L fot pump vänligen mejla vid ev intresse eller frågor. Finns för upphämtning i Hornstull.
Luftmadrassen har enbart använts 2 gånger. B 102 cm, L 203 cm, H 47 cm Utrustning: elektrisk pump, praktisk förvaringsväska. Uppblåsningstid: 2 minuter Ord pris 450:- Bäst i test enligt Smartson.se
Sparsamt använd Intex luftmadrass modell Velour Comfort säljes. Ca 1 m bred och 2 m lång. Praktisk elektrisk pump ingår, och madrassen blåses upp på några minuter. Väska ingår. Hämtas i Järfälla.