Quantcast
Till salu inom: ”

isabella förtält penta a mått 975 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cabby 532 ct -78 Nybesiktad utan anmärkning 12/6-13 Renoverad hjulaxel. C klassade däck. Handfatet är bortplockat ock istället är det en bänk o hylla med plats för bla micro (följer med) Är inte den tjusigaste vagnen men den har funkatkanon till våran familj.. Finns även ett nyareförtält Isabella Penta 5 sidigt 3.5m djup A mått 925 fint skick.. Är ok om man vill köpa baravagnen eller tältet.
husvagnstält,förtält,långliggartältPenta Thirty, ett förtält som har allt du kanönska av ett långliggarförtält. Med ett djup på 3,50 m, utan besvärande mittstång, och den femkantiga formen, är det lätt att utnyttja hela utrymmet. Materialet är Isacryl, en kraftigacrylväv som gör att förtältet kan andas. Myggnätsfönstren i de båda gavlarna, och de talrika öppningsmöjligheterna, sörjer för ett optimalt inomhusklimat. nytt i oöppnade kartonger årsmodell 2015 säljes pga ändrade förhållande ny pris 29015:- billigast nät butik 26114:- jag vill ha 22000:- kvitto finns !! Jobbar skift kan dröja innan ni får svar
Isabella Penta köpt 2011 samtidigt som köp av en Kabe Royal 560 XL 2011. Tältet är endastprovmonterat! A-SizeA1000/G19 A1000=10 m Djup 3,5 m Färg Granite-FlaxGardiner: Ljus botten och gråmönstrad. Pinnar har skruv för låsning! (Ej T-Rex låsbeslag som kom 2014) Tillbehör: Isabella dörrmarkis, Isabellafönstermarkis m solfilter till fönster framhusvagn och vad den sista bilden är vet jag ej! Bilden är lånad! Gå in på www.isabella.net.se och titta på storlek och bilder. Perfekta tältet för långliggaren.
Nästan helt oanvänt Isabella förtält. Har varit uppsatt en vecka så det är som helt nytt. Tog alldeles för lång tid att sätta upp så det är inget för den som bara stannar en eller två nätter på samma ställe. Gardinerna orkade jag inte ens sätta upp så dom är helt oanvända. Tyvärr har jag inga fler bilder då det varit uppe för lite för att fotograferas. Själv har jag bara flyttat runt det och det är mest i vägen. Tältet finns att titta på för den som är seriöst intresserad. Jag vill ha 12 000:- för tältet men säljer det för 10000 om det är en trevlig köpare.
Isabella Penta förtält från 2006 inklusive tillskuren ljusgrå matta från 2013. Tältet är kemtvättat i år. A mått 975 Säljes för 8000kr eller höstbjudande.