Quantcast
Till salu inom: ”

iwata färgspruta lågtryck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av tidsbrist så säljer jag min airbrush som är använd mindre än fem gånger. Sms eller ring. Mail svarar jag inte på. Bild 1 och 2: Iwata eclipse HP-CS. Kvalitetsspruta av högsta klass. Luftslang med snabbkoppling på sprutan medföljer. 0,35mm munstycke. En färgspruta med stora möjligheter. Det går både spruta hårstråtunna linjer och täcka ytor. Pris: 1400 kronor. Nypris 1800 kronor. Bild 3: Tillbehör såsom lite olika färger, dödskallemall, mall för flammor, mallar med olika motiv, linjetejp i olika bredder. Allt av högsta kvalitet. Pris: 500 kronor.
Hej! Jag har bestämd mig att sälja verktygen vilken jag har ingen nytta av längre: Bild1: Båda färgsprutor är av märken Iwata. De tillverkar endast professionella grejer. Färgsprutan med röda locket har en 1.6mm munstycke. Den andra har en 1.8 mm munstycke. Det finns visa märke på de, såsom torkad färg, men båda fungerar felfritt.- 600kr/st eller 1000kr för båda. Bild2: Jag har också 2st. nyansskåp från Standox. Dem innehåller nyanser och färgkod för STANDOHYD lacksystemet. Skåpet kan självklart monteras på väggen - 1500kr/st Kontakta mig gärna för övriga information eller bilder.
Helt igenomgången som ny utan och innan.komplett med pistol.ett klipp för den som vill ha en spruta i nyskick .Väldigt drifsäker.bifogar länk med info.enligt mig en av dom bästa lågtryckarna på marknaden.Mer bilder kan skickas om så önskas.Kan anvädas till det flesta lackeringsarbeten och färger.epoxi,polyruthan,oxianester mm,givetvis vatten,Sprutan är i rostfritt och aluminium.Slang för vatten sitter på,följer med en för lösningsmedel och extra ny nål och munstycke.Mejla gärna om info. http://www.anest-iwata.se/objects/documents/brochures/dps120%20se.pdf Ny pris 21000 OBS PRISET!!!!
Hej säljer en Iwata lågtrycksspruta pga.felköp.Sprutan är i nyskick och lämpar sig till både små och stora jobb .Detta är en mkt.bra maskin som lämnar en hög ytfinnish, luckor,bilar etc. Se länk för vidare tekninsk information. http://www.anest-iwata.se/products.asp?Lin=4&Prod=167 Christer 070-6731010
Högtryck spruta Anest Iwata komplett med 10 meter slang och pistol 7.500:- Lågtryck spruta Anest Iwata komplett med slang och pistol 4.500:-