Quantcast
Till salu inom: ”

jäskruka surkål jäskärl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

| Optimal Förlag | Utg. 2010. Ej o.u. | Förlagsband. | 182 s. | 9789172412033 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: h5 Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa! /h5 Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg.Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör. h5 Nyttan av surkål /h5 ul li Sänker GI-värdet li verkar probiotiskt för magen li motverkar uppkomsten av allergi li innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K /ul h5 Det är så gott! /h5 Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo?[Lagerplats: B2]
Optimal Förlag | Utg. 2010. Ej o.u. | Förlagsband. | 182 s. | 9789172412033 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa! Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg. Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör. Nyttan av surkål Sänker GI-värdet verkar probiotiskt för magen motverkar uppkomsten av allergi innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K Det är så gott! Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo? | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Optimal förlag. 1:a upplagan uppl. 2010. 182 s. Inbunden. 22x18cm. 645 gram. Nyskick. Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa! Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg. Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör. Nyttan av surkål Sänker GI-värdet verkar probiotiskt för magen motverkar uppkomsten av allergi innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K Det är så gott! Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo? Aldrig läst.
Säljer nu mina 4st "Kellermeister" 65 liters cylindrokoniska jäskärl i plast från Speidel, tillverkaren av bryggverket Braumeister. Inköpta på Humlegårdens ekolager 2014. Använda endast ett fåtal gånger. Perfekt för hembryggning, microbryggeri eller nanobryggeri. Plasten är givetvis av livsmedelskvalitet, och lätt att rengöra tack vare den släta invändiga ytan. Kellermeister kommer med inbyggd termometer och två avtappningsventiler - en längst ner i spetsen av konen för dränering av jästbottensatsen och en lite högre upp för att tappa av den klara drycken. I locket finns ett inbyggt jäslås, i form av en spalt som skall fyllas med vatten, i vilken sedan locket skall läggas. Kapacitet 65 liter Höjd 1065 mm Diameter 480 mm Fraktdragande vikt 68 kg Verklig vikt 13 kg Nypris: 3090:- st Vårt pris: 2300:- st eller 8000:- för alla fyra.