Quantcast
Till salu inom: ”

jakttorn säljes

Jakttorn

Jönköping
Jakttorn

Jönköping
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snart dags att alla passen ska vara klara. Har skogen växt upp? Har ni inte hunnit bygga tornen? Detta torn hjälper att hinna med. 2 meter till golv. Ca 50 kg. Två man bär ut till pass och om det behövs är det lätt att flytta. Tänk på säkerheten och skjutvinklar. Levereras omonterat i paket som lätt går att frakta på takräcke. Välkommen att komma att titta och se hur det ser ut. Mvh Magnus Jakt och Fritid, Malisport
Avsedd för en person. Skjutstödet, armstöden, sittdynan och ryggstöd är polstrade och klädda i camotyg. Skjutstödet är uppfälbart för att man lättare skall kunna ta sig in/ur tornet. Enkelt att montera och plocka isär. Alla skruvar och muttrar galvaniserade. Tillverkat i, pulver lackerad, kraftig metall. Lev. med två stegar vilket gör det möjligt att själv bestämma höjden. Höjd, upp till sittdyna, ca 335 cm (Vid nyttjande av bägge stegar). Steghöjd ca 140 cm. Sitthöjd: 54 cm. Vikt: ca 30 kg. Ord. pris 1750:- NU 1595:-
Har du sett storoxen stryka förbi på ett ställe där du ej har något pass? Kanske har du inte tid att bygga ett eget? Nybyggt med måttena: Totalhöjd 2m (sittyta 1.6m) Bredd 90cm Djup 90cm Det främre skjutstödet är avtagbart vid i & utstigning Om inte du vill ha just det här passet så maila eller ring så kan jag bygga efter önskemål!
Seriös jägare på 35 år med lång erfarenhet av jakt och viltvård söker mer mark att jaga gris på. Jag bygger åtel, sköter och står för utfodring av rådjur, bygger jakttorn m.m. helt utan kostnad för dig/er. Idag jagar jag i Råby Rekarne så det är naturligtvis bäst, men allt är av intresse. Jag betalar bra för rätt mark och ger kött styckat och vacum-packeterat enligt ök. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Jag är en trevlig kille på 28 år som söker någonstans att jaga. Hjälper gärna till att sköta åtlar, bygga jakttorn eller röjja pass. allt som hör jakt till. i utbyte mot att jag får jaga. Inte intresserad av köttet utan bara jakten i sig. Hör gärna av dig med förslag! Bör vara i Gävleborg el Uppland. MVH Andreas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.