Quantcast
Till salu inom

"jofa havsbris säljes"

Idag

Barnskidor och skridskor

50 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Bandyklubbor

150 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Jofa CCM 480 medium kromat...

2 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Skridskor och hjälm barn

50 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Skridskor ställbara strl 34...

50 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Skridskor, skidhjälmar, län...

50 kr
Blocket.se
Burlöv
Igår

Skridskor, dansskor, ridklä...

100 kr
Blocket.se
Tyresö
Igår

Diverse skridskor hjälmar p...

80 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Götene

Stor och stabil 4.60

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En Jofa Havsbris 4.60, godkänd för 5 personer. Stor och stabil som ändå glider lätt i vattnet. Mycket välskött. Polerad och bottenmålad inför årets säsong. En Evinrude 8 hk som gått mycket få timmar. Köpte den för 15 år sen så jag vet att den är sparsamt använd. Motorn är som ny. En helt ny 30-kärra och åror ingår också. Säljes endast pga småbarn och byte till familjebåt. Allt för 15000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
15 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Falun

Jofa Havsbris inkl. Johnson 15 hk

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljes på grund av att jag köpt en större båt. Både båten och motorn är i mycket bra skick. Har varit i min ägo sedan 2003. Motorn är välservad, många slitdelar utbytta. Startar snabbt och går som en klocka. Båten är mycket stabil och tar med enkelhet 4-5 personer. Trycktank, ankare, spöhållare, dynor, fendrar och öskar ingår. Trailern kan få köpas till. Bor du i närheten kan du få låna den gratis för transport. Intresserad? Ring så får du mer info per telefon :) Går även bra att maila, har fler foton på lager.
13 000 kr
Blocket.se

Jofa havsbris

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jofa Havsbris 4,55x1,70 i bra skick för sin ålder (slutet på 70talet) detta är en svensk klassiker och mycket bra och stabil båt (har haft den sen den var ny) Yamaha 15hk-92 i mycket bra skick få gångtimmar, endast en ägare före mej (halva första säsongen) har bara varit i sötvatten, åror, bränsletank och godkänt motorlås ingår! OBS! Båtkärra och vagn till motorn ingår EJ! Vardagar svarar jag endast efter 18,00 pga arbete!!
16 500 kr
Blocket.se

JOFA Havsbris

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Säljer min Havsbris pga att intresset för båtlivet mojnat. Den har varit i familjens ägo sedan den inköptes ny i slutet på 70-talet av min far. Motorn, en Evinrude 15 hkr inköptes ett par år senare, även den ny. Båten har legat på land i två år och fordrar lite omsorg i form av ans och puts och ev ommålning. Motoren har förvarats i varmbonat utrymme. Motorn servades för två år sedan och fick då ny propeller, därefter endast provkörd i ca 20 minuter. Trycktank i plast, åror, ankare, boj med kätting medföjer. Endast körd i sötvatten.
12 500 kr
Blocket.se