Quantcast
Till salu inom: ”

jofa havsbris säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu hyr vi ut vårt härliga hus mitt i Fiskebäckskil. Huset är i tre våningar där källaren är en nyinredd liten lägenhet med egen ingång kök, badrum och ett sovrum med dubbelsäng. På övervåningen finns en härlig balkong, ett badrum med dubbeldusch, tre sovrum varav två med bekväma dubbelsängar och varsin tv. Mellanvåningen inhyser kök, vardagsrum samt en härlig verandra med utsikt över kyrkan och inloppet till Fiskebäckskil. På tomten finns en friggebod med dubbelsäng och tv. Till huset hör också en uteplats med nya utemöbler samt en parkeringsplats. I köket i källaren finns en tvättmaskin samt torktumlare. Plasteka Jofa Havsbris med 5hk motor inkl flytvästar kan hyras för 2000 kr/vecka.
En Jofa Havsbris 4.60, godkänd för 5 personer. Stor och stabil som ändå glider lätt i vattnet. Mycket välskött. Polerad och bottenmålad inför årets säsong. En Evinrude 8 hk som gått mycket få timmar. Köpte den för 15 år sen så jag vet att den är sparsamt använd. Motorn är som ny. En helt ny 30-kärra och åror ingår också. Säljes endast pga småbarn och byte till familjebåt. Allt för 15000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljes på grund av att jag köpt en större båt. Både båten och motorn är i mycket bra skick. Har varit i min ägo sedan 2003. Motorn är välservad, många slitdelar utbytta. Startar snabbt och går som en klocka. Båten är mycket stabil och tar med enkelhet 4-5 personer. Trycktank, ankare, spöhållare, dynor, fendrar och öskar ingår. Trailern kan få köpas till. Bor du i närheten kan du få låna den gratis för transport. Intresserad? Ring så får du mer info per telefon :) Går även bra att maila, har fler foton på lager.
Jofa Havsbris 4,55x1,70 i bra skick för sin ålder (slutet på 70talet) detta är en svensk klassiker och mycket bra och stabil båt (har haft den sen den var ny) Yamaha 15hk-92 i mycket bra skick få gångtimmar, endast en ägare före mej (halva första säsongen) har bara varit i sötvatten, åror, bränsletank och godkänt motorlås ingår! OBS! Båtkärra och vagn till motorn ingår EJ! Vardagar svarar jag endast efter 18,00 pga arbete!!
Säljer min Havsbris pga att intresset för båtlivet mojnat. Den har varit i familjens ägo sedan den inköptes ny i slutet på 70-talet av min far. Motorn, en Evinrude 15 hkr inköptes ett par år senare, även den ny. Båten har legat på land i två år och fordrar lite omsorg i form av ans och puts och ev ommålning. Motoren har förvarats i varmbonat utrymme. Motorn servades för två år sedan och fick då ny propeller, därefter endast provkörd i ca 20 minuter. Trycktank i plast, åror, ankare, boj med kätting medföjer. Endast körd i sötvatten.