Quantcast
Till salu inom: ”

juicepress vetegräs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Juicepress

Umeå
Juicepress

Skellefteå

Tidigare annonser till salu

Z-Star manuell Juicepress Efter många efterforskningar, köpte jag för en tid sedan denna mycket populära manuella juicepress, med avsikten att odla och pressa min egen vetegräsjuice. Men jag kan nu konstatera att det aldrig lär bli av...så jag säljer den istället. ;-) - Den är HELT NY, ligger oöppnad och inplastad i sin originalförpackning. - Kan användas för att pressa frukter, grönsaker eller vetegräs, till juice. - Nypris i handeln är 1250:-. - Mitt pris: 1000:- (OBS: Den är alltså INTE begagnad. Har aldrig ens packat upp den..) Vid intresse, vänligen maila mig. Mvh, Linn
Hej Säljer härmed min kära slow juicer som jag haft i snart 5 månader, pga att jag kommit över en Norwalk-press. Har du funderat på en slow juicer så är detta de perfekta startkitet. Sana Juicer 707 är en av de absolut bästa juicepressarna på marknaden idag. Otroligt snygg och lätthanterlig. Den använder sig av enbart 70-80 varv per minut, vilket utvinner alla de vitaminer, enzymer och mineraler från frukt, grönt och vetegräs. Du kan också använda den till att framställa nötsmör, hacka kryddörter och vitlök. Du kan även tillverka barnmat, sojamjölk eller färsk pasta. Detta medföljer: - 3 silar en fin, en grov och en blank utan hål - Glaskanna till juice - Pulpbehållare i rostfritt stål - Rengöringsborste - Stav Alla tillbehör är även BPA fria.
Säljer nu min juicepress. En av de bästa på marknaden för hemmet. Nypris 3995kr Använd ett par gånger sen blev den arkiverad pga platsbrist i köket vilket är synd. Otroligt bra för allt möjligt (Ruccola, vetegräs, apelsiner. Ja alla möjliga konsistenser, bara skruva på motståndet) och förstör inte näringen som juice centrifuger gör pga. värme/friktion från hög hastighet. Läs mer om produkten här. http://www.safter.se/home/129-sana-juicer.html Skicka helst sms då jag svarar sällan.
Juicepress (eg juicecentrifug), fungerar bra till de flesta frukter och grönsaker. Ej vetegräs. I bra skick, inte mycket använd. Nypris ca 900kr. Mvh Oskar
Helt oanvänd vetegräs-/juicepress. Jag har inte ens tagit upp den ur förpackningen. En enkel men robust juicer att börja med. Den är manuell och fungerar bra för vetegräs samt lättare grönsaker, gröna blad och frukt. Miljövänlig och fungerar även ute i skogen! :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.