Quantcast
Till salu inom

"elektrisk juicepress nordica vitamix 2 säljes"

Trollhättan
Igår

Elektrisk nagelfil

300 kr
Citiboard
Umeå
Igår

OBH Nordica Vakuumförpackare

350 kr
Citiboard
Umeå
Igår

OBH Nordica Café Primo Ther...

100 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Billig OBH Nordica Blender

200 kr
ABC-Annons.se
Österåker
Igår

DraughtMaster OBH Nordica

600 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

OBH Nordica råsaftcentrifug vitamix pro

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Råsaftcentrifug/juicepress från OBH Nordica säljes. Modell 6754. Dyr i inköp. Endast använd 2ggr. Snabbfakta Råsaftcentrifug med extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker. Kraftfull motor pressar snabbt och effektivt ur all juice. 2 hastigheter för olika typer av frukt. Säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad. Alla delar är löstagbara för enkel rengöring. Rivfilter i rostfritt stål. Stabiliserande gummifötter. Behållare för fruktkött 1,4 liter. Juicekanna 1,25 liter.
500 kr
Blocket.se

OBH Nordica Vitamix Pro Juicepress "Ny"

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Använd enbart 1 gng. Fick denna som inflyttnings gåva, men då vi har ett litet kök har vi aldrig haft plats att ställa ut denna. Vi testkörde den en gång och den funkar utmärkt. Du får den i dess original kartong. Snabbfakta Råsaftcentrifug med extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker. Kraftfull motor pressar snabbt och effektivt ur all juice. 2 hastigheter för olika typer av frukt. Säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad. Alla delar är löstagbara för enkel rengöring. Rivfilter i rostfritt stål. Stabiliserande gummifötter. Behållare för fruktkött 1,4 liter. Juicekanna 1,25 liter. Teknisk data Modell nr: 6754 Effekt: 700W Kapacitet: 1,4 liter Färg: Grå/svart Tillbehör: Juicekaraff, borste Strömbrytare: ja Pris Kan diskuteras vid snabb smärtfri affär. Kan även skickas mot förskottsbetalning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Upplands-Bro

Juicepress OBH Nordica vitamix pro

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Råsaftcentrifug med extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker. Kraftfull motor pressar snabbt och effektivt ur all juice. 2 hastigheter för olika typer av frukt. Säkerhetsbygel gör att apparaten inte kan startas om den är felaktigt monterad. Alla delar är löstagbara för enkel rengöring. Rivfilter i rostfritt stål. Stabiliserande gummifötter. Behållare för fruktkött 1,4 liter. Juicekanna 1,25 liter. Endast använd vid ett tillfälle så vi vet att den fungerar, säljes pga platsbrist.
400 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Falun

Vitamix Pro - juicepress för hela frukter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vitamix Pro från OBH NORDICA säljes helt oanvänd, kartong och bruksanvisning samt skyddsplasten finns kvar. Perfekt köksmaskin för dig som gillar att göra dina egna juicer. Vitamix pro har ett extra stort matningsrör för hela frukter och grönsaker exempelvis äpplen, päron, morötter. En kraftfull motor som effektivt och snabbt pressar ur all juice och det finns dessutom 2 hastigheter för olika typer av frukt. Alla delar är löstagbara för enkel rengöring, rivfiltret är rostfritt stål, behållare för fruktkött rymmer 1,4 liter samt att juicekannan rymmer 1,25 liter. Nypris: 1100kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se

Elektrisk Juicepress, Nordica Vitamix 2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Elektrisk juicepress av något äldre modell - Nordica Vitamix 2, i originalkartong och med manual. Skick: I mkt gott skick och fungerar enl uppgift utan problem. Specifikationer: # Märke: Nordica Vitamix 2 # Färg: Vit # I originalkartong och inkl bruksanvisning # Effekt: 170 W # Varvtal/min : ca 13.000 # Juicebehållare på 0,6 liter # Storlek i kartong: B: 25 cm, H: 30 cm, Djup: 19 cm # Vikt: 2,6 kg PRIS: 350 kr eller BUD ******************************* KÖPA AV SMARTSELL I KUNGENS KURVA: Alla saker SmartSell utannonserar finns i ett Butikslager på Ellipsvägen 5 i Kungens Kurva. Välkommen till butikslagret för att köpa det du ser i våra annonser. Öppettider och karta till oss hittar du här: http://www.smartsell.se/?page_id=405. RESERVERA EN PRODUKT: Kan du inte komma till oss? Då kan du reservera produkten. Då säljer vi den inte åt någon annan än dig. Svara på annonsen så får du instruktioner om vad som krävs av dig för att vi ska reservera produkten. För att reservera gäller först till kvarn. OM SMARTSELL: SmartSell hjälper privatpersoner och företag att sälja deras begagnade saker på marknadsplatser på Internet.
350 kr
Blocket.se