Till salu inom

"kärcher högtryckstvätt reservdelar säljes"

Örebro
2 dagar

Värmeslinga till Kärcher &...

5 000 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Fin brio barnvagn

700 kr
Blocket.se
Ulricehamn
Idag

Chrysler marine 155

5 000 kr
Blocket.se
Orust
Idag

Unik A-Traktor VW Taro -94

72 000 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Volvo Duett delar

Blocket.se
Karlstad
Idag

BMW 328 Ci Coupé Automat

22 000 kr
Blocket.se
Sunne
Idag

Honda cross ram cr 250

4 900 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Idag

Kyosho mp9 tki4 rullande

3 500 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Irobot Roomba 960

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Maskiner  ·  Jönköping

Högtryckstvätt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Högtryckstvätt Nilfisk Alto C 125.2 Med normalt och powerspeed munstycke Terasstvätt medföljer, en plastbit har brutits av, men det fungerar att använda ändå! Normalt skick. Pris: 1000:- Kärcher 399M Powermunstycke samt normalt munstycke Underspolningsrör med förlängningsslang, ca 12meter totalt. Den läcker vatten, tror att den läcker i en plastvinkel, finns som reservdel. Denna säljes som reservdelar eller GDS! Pris 600:- Kontakt genom mail Inga byten!!
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Enköping

Kärcher 6.685 Högtryckstvätt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kraftfull högtryckstvätt av riktigt hög kvalité. Snygg, effektiv och prisvärd. Perfekt för dig som vill ha något som är bättre än budgetvarianterna! Högtryckstvätten är endast använd en gång! Tyvärr glömd utomhus i kylan vilket resulterade i ett mindre vattenläckage. Teknikern på Kärcher var övertygad om att felet berodde på en trasig packning alternativt en spricka i ett rör vid vattenbehållaren (finns inringat på sprängskiss). Reservdelarna för dessa fel kostar omkring 50-200kr och kan lagas själv för den händige. Sprängskiss (utskriven och pdf-fil) medföljer. Nypris 4995kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Skara

Kärcher K3.80 Högtryckstvätt förlängningslang

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Kärcher K3.80 Pumpen läcker vatten (Delen med X på i videon) allt övrigt är ok. 6 meter slang, Spolhandtag, Variopowermunstycke som är ett spolrör med steglös tryckreglering, rotojetmunstycke och 9 meter förlängningsslang som passar flera av Kärchers modeller vilket även munstyckena mm gör. Bra reservdelsmaskin eller köp reservdelar och få en komplett tvätt. Högst bjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
350 kr
Blocket.se

Högtryckstvätt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
1: En Kärcher Högtryckstvätt. Den är defekt så bör ses över där av priset. = Såld 2:En Kompressor 94db = Såld 3: En Jordfräs - Bertolini. En helt fungerande jordfräs + en likadan till reservdelar. = 12500kr 4: En Hägglunds svets. En äldre men fungerande svets. Bör tittas över för bättre funktion. =Såld
1 000 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Malmö

Kärcher HDS895

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Kärcher högtryckstvätt med panna i behov av renovering Tvätten fungerade för två år sedan, dock fungerade inte pannan (hetvatten delen) Jag har inga slangar eller handtag Säljes som renoverings objekt eller reservdels maskin Den står utanför Svalöv
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj