Quantcast
Till salu inom: ”

kärcher högtryckstvätt reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Högtryckstvätt Nilfisk Alto C 125.2 Med normalt och powerspeed munstycke Terasstvätt medföljer, en plastbit har brutits av, men det fungerar att använda ändå! Normalt skick. Pris: 1000:- Kärcher 399M Powermunstycke samt normalt munstycke Underspolningsrör med förlängningsslang, ca 12meter totalt. Den läcker vatten, tror att den läcker i en plastvinkel, finns som reservdel. Denna säljes som reservdelar eller GDS! Pris 600:- Kontakt genom mail Inga byten!!
Kraftfull högtryckstvätt av riktigt hög kvalité. Snygg, effektiv och prisvärd. Perfekt för dig som vill ha något som är bättre än budgetvarianterna! Högtryckstvätten är endast använd en gång! Tyvärr glömd utomhus i kylan vilket resulterade i ett mindre vattenläckage. Teknikern på Kärcher var övertygad om att felet berodde på en trasig packning alternativt en spricka i ett rör vid vattenbehållaren (finns inringat på sprängskiss). Reservdelarna för dessa fel kostar omkring 50-200kr och kan lagas själv för den händige. Sprängskiss (utskriven och pdf-fil) medföljer. Nypris 4995kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kärcher K3.80 Pumpen läcker vatten (Delen med X på i videon) allt övrigt är ok. 6 meter slang, Spolhandtag, Variopowermunstycke som är ett spolrör med steglös tryckreglering, rotojetmunstycke och 9 meter förlängningsslang som passar flera av Kärchers modeller vilket även munstyckena mm gör. Bra reservdelsmaskin eller köp reservdelar och få en komplett tvätt. Högst bjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1: En Kärcher Högtryckstvätt. Den är defekt så bör ses över där av priset. = Såld 2:En Kompressor 94db = Såld 3: En Jordfräs - Bertolini. En helt fungerande jordfräs + en likadan till reservdelar. = 12500kr 4: En Hägglunds svets. En äldre men fungerande svets. Bör tittas över för bättre funktion. =Såld
Kärcher högtryckstvätt med panna i behov av renovering Tvätten fungerade för två år sedan, dock fungerade inte pannan (hetvatten delen) Jag har inga slangar eller handtag Säljes som renoverings objekt eller reservdels maskin Den står utanför Svalöv