Quantcast
Till salu inom: ”

kök pentry ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Diverse köksinredning inköpt på IKEA 2002, ej använt, ej öppnat. Säljes för cirka halva inköpspriset. Exempel: Emsen inbyggnadsdiskbänk två hoar 400 kr, Faktum bänkskåpstomme 60x70 cm vit 150 kr. Skåpdörrar/lådfronter Ärlig i ljusgrått. Det mesta som behövs för att bygga ett litet pentry finns, kran, belysning, Capita ben etc. (bänkskivorna sålda). Kan köpas var för sig eller alltihop tillsammans. Säljs till första som kan hämta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer fullt fungerande trinette kök. Köpt på Ikea 2007. 2 spisplattor Rostfri diskbänk och ho. Plats för kyl finns under kokplattorna. Mått: 1200x670 mm Bra skick. Perfekt till sommarstuga, lägenhet eller utekök. Finns tillgängligt att hämta efter midsommarhelgen. Nypris: 7 495:- Pris kan diskuteras vid smidig affär och "inga bästa pris" diskussioner. Kontakt endast via mail Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har en diskbänk från Ikea för ett litet kök som vi inte har behov av längre. Passar i en liten lägenhet eller som ett pentry alternativt som möbel i en tvättstuga. Har en ho och är komplett med blandare och avloppsrör. Lådorna är upphängda på hjul och rullar lätt. Säljes långt under nypris, ring om ni har några frågor.
Vi bygger om och säljer därför befintligt pentryIkea/Whirpool inkl diskmasin med micro och kaffekokare Mått 165x129x91. Skåpet ingår ej