Quantcast
Till salu inom: ”

kött mangel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Inbunden nära nyskick. Forum 1997. - Detta är en bok för alla som älskar god mat, vegetarianer som icke-vegetarianer. Boken innehåller över 450 recept på vardags- och festmat.Här finns också tips och råd om djupfrysning och konservering samt en fyllig presentation i text och bild av ingredienser som används i det vegetariska köket. Även ett kapitel om näringslära.Paul Southey är en matglad person och fann inte någon anledning att ge upp den goda maten när han blev vegetarian. Han fortsatte att experimentera i köket och skapa nya fantasifulla rätter.Han använder gärna både vin och grädde i sina recept och visar här att en vegetarisk måltid kan vara lika läcker och omväxlande som en måltid med kött eller fisk.
Forum. 1989. Hårda pärmar och i fint skick. Detta är en bok för alla som älskar god mat, vegetarianer som icke-vegetarianer.Boken innehåller över 450 recept på vardags- och festmat.Här finns också tips och råd om djupfrysning och konservering samt en fyllig presentation i text och bild av ingredienser som används i det vegetariska köket. Även ett kapitel om näringslära.Paul Southey är en matglad person och fann inte någon anledning att ge upp den goda maten när han blev vegetarian. Han fortsatte att experimentera i köket och skapa nya fantasifulla rätter.Han använder gärna både vin och grädde i sina recept och visar här att en vegetarisk måltid kan vara lika läcker och omväxlande som en måltid med kött eller fisk.
EGMONT. 2006. 144 s. Inbunden. 28x17cm. 609 gram.OLÄST OCH FÖRLAGSNY Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I denna bok får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag & fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud in släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis...Du får tips på hur du steker köttet så det blir saftigt,vilka styckningsdelar som används till vad ochhur man trancherar...Steg för steg-bilder. Underbar bok! Frakt tillkommer med 48:-