Quantcast
Till salu inom: ”

derbi drd pro malossi limited edition säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej nu lägger jag ut en annons på min moppe pga jag vill ha cross moppe! jag har precis bytt bakdäck på den och tändstift. setup zx handmade gula fjädrar Malossi MHR multivar 17.5 delleroto förgasare' mini droppblinkers/fram och bak! tnt kopia tolva/egen gjord! otroligt fin! black box magnet fatbar styre 92 munstycke Protaper handtag Avkapade broms handtag, så det bara får plats 2-3 fingrar, blir lite enklare när man ska stunta då. Har säkert glömt något men det är bara att höra av sig om ni undrar något. jag vill byta mot en cross moppe! eller kan jag tänka mig sälja den! Det som är mest intressant är, derbi drd pro, derbi limited edition, derbimalossi edition, beta rr, rieju rrx. Det är bud på moppen som gäller!
Derbi senda drd pro malossi limited edition 07 var den grymmaste mopeden som gick att köpa då, med ett nypris på 48.000kr. Den är servad och genomgången på mc-verkstad nyligen. Byttes oljor, hjullager och ny kolv mm. Den har gått i skrivande 970mil. Allting funkar precis som det ska på mopeden och den har aldrig krånglat, den är utrustad med Elstart och även den funkar galant. Har ett gianelli 2t avgasrör och 14 drev och munstycke till med aldrig vart monterad under min ägo. Säljes med två original nycklar, backspegel och ett lås med två nycklar till. Moppen är helt original, den är utrustad med snabbgas, marzocchi upsidedown gaffel och choke på styret. Den startar i alla väder och gör ca: 55-60 original. En sjukt välvårdad moped.
Nu gör jag en intressekoll relaterat till min pärla. Vid intresse: var inte blyg, det är bara att mejla, ringa eller smsa så får ni all information ni behöver samt en massa bilder. Moppen köptes ny för 38.900 kr. Detta är helt klart det värsta du kan ha inom mopeder och räkna med avundsjuka polare samt en hel del blickar! Priset kan diskuteras. Moppen har gått ca. 300 mil och är otrimmad. Cylinder, kolv, vevarm mm. är helt nytt och motorn är därför i nyskick. Endast kört ett par kilometer med dessa delar för att se så att allt fungerar som det ska. (detta gick på totalt 6500kr) Moppen har genomgått regelbunden service. Inga större skador någonstans. ALLA originaldelar förutom motor-komponenter medföljer, som däremot har bytts ut emot liknande bättre delar. (inget trim) Trim-rör av modellen Gianelli 2-t kan du få på köpet. Mopeden går oerhört bra, specialister har mixtrat lite med munstycke osv. för att uppnå maximalt tryck i moppen och för att kunna dra töntiga scooters. Moppen räknas dock fortfarande som original och detta är inget polisen kan stoppa dig för. Beklagar dålig bild tagen med min mobilkamera, moppen ser definitivt bättre ut i verkligheten. länk: http://www.derbi.nu/supermotard/derbi_drdpromalossism.html Har säkert glömt en massa information, men det är bara att kontakta mig! Mvh Theo.
På jakt efter en nyare DRD, 2012-2014 med Max 600 mil på mätaren. Gärna Limited Edition eller ProMalossi. Maila vad du har och till vilket pris. Bilder gör valet enklare.
Tjena! Nu är det dags att sälja min moped pga. uppgradering till motorcykel. Det är en Derbi DRD PRO Malossi Edition årsmodell 2013. Detta är en EU klass 1 moped som endast finns i begränsad utgåva. Den har gått 568 mil och haft 1 ägare. Det här är en moped för den som både vill synas och höras, den har dekalfria kåpor i färgerna neon orange, neon gul och högblank svart. Den låter riktigt bra och går fantastiskt. Fördelarna med en Malossi Edition är att man får riktigt feta bromsskivor fram och bak med riktigt bra bromseffekt. Man får en moped i LimitedEdition utförande och ALLA tycker om att titta på den. Hela avgassystemet har en kopparnyans som ser riktigt bra ut. De har inte snålat med någonting när det gäller prestanda så den toppar riktigt bra och är mycket lätt att få den att gå ännu bättre! Moppen har också LED baklampa som jag själv tycker är riktigt snygg. Den har allt du kan önska, digital hastighetsmätare och varvräknare, choke på styret, skön sadel, fett styre, ELSTART och kick. Det som är gjort på den är att jag har tagit bort backspegeln, satt dit nya blinkers i kolfiberutförande samt så har jag satt på aluminium handguards vid handtagen. Startmotorn är ny, batteriet fulladdat och det finns fräsch soppa i tanken. Regplåts-hållaren är snygg och smidig och det finns inget onödigt krafs någonstans på moppen. Det finns lite små skador på kåporna då den har körts 568 mil och inte är ny. Detta är ingen anledning att pressa priset då jag redan har satt ner det. Provkörning kan ordnas om du har med dig ID-handling och en förälder som stannar på plats medan du provkör. Jag tänker dock inte låta vem som helst ta den på en sväng utan bara seriösa köpare och den som har med det jag bad om. Detta gör jag för att minimera antalet förare och minska risk för skada och stöld. Nypris: 48.000kr Mitt pris: 19.500kr Hör endast av er via SMS så bokar vi in ett samtal. Med vänlig hälsning Sebastian. Telefon: 0709199234