Quantcast
Till salu inom: ”

kabe husvagnar dubbeldäckare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Liten välskött och lättdragen husvagn ett praktiskt alternativ till husbil. 780kg + maxlast190kg = totalvikt 970kg. Kan och får alltså dras även av en liten bil. Levererad i april 1997, i min ägo sedan 1999. Vinterförvarad i loge i Dalarna. Byggd som en större KABE helgalvaniserat chassi, golvvärme mm. Vattenburen värme. Gasoltest och slangbrottsventil. Reservdäck. Nytt batteri. Nya Michelin Green lättrullande däck i höstas. Besiktad förra veckan, som vanligt utan anmärknng. Finns i Dalarna. Kommer till Solna putsad och klar efter kristihimmelsfärdshelgen - om den inte är såld redan då. Pris 55.000 eller 52.000 dessförinnan för den som kan tänka sig att putsa själv.
Hyr ut följande husvagn veckovis eller helger: Kabe Smaragd 540 -88 medförtält. Det är rund soffa i fram som går att bädda ner och ligga 3 personeri, I bak är det 2 soffor med bord som går bädda ner för 2 personer. Totalvikt:1250 kg. Husvagnen är besiktigad, skattad och i bra skick. Uthyres med förtält, utemöbler med bord och stolar. I vagnen finns allt som behövs som kyl/frys, spis (fungerar på el eller gasol), värme (fungerar på el ellergasol), vatten, wc-utrymme, grytor, tallrikar, bestick, glas, kaffebryggare alt. vattenkokare, radio m.m. Uthyres veckovis (Söndag-Söndag om inget annat avtalats) för 1800 kr En deposition på 1000 kr lämnas när vagnen hämtas som återfås om vagnen är städad och i samma skick som den uthyrdes i. Rök och djurfri! Ring vid intresse. Tel: 0705-171181
Hej. Någon som behöver en billig husvagn i sommar? Det är en Kabe Smaragd från 1976 och i helt okey skick för sin ålder. Besiktad och skattad till 2012-07-31. Elen fungerar,men saknar batteri och gasoltub. Nyckel till dörr mm saknas. Ny list runt dörr behövs. Förtält ingår,men har ej packat upp det,så skicket vet jag ej. Maila gärna vid frågor och intresse. Vagnen finns i Nynäshamn söder om Sthlm. Guld och flygande mattor har jag redan,så vanliga svenska pengar vill jag ha. Välkomna.