Allt till salu inom "kabe husvagnar dubbeldäckare"

Sortering:
säljes home car
Finspång
Idag

säljes home car Visa liknande

99 000 kr
Blocket.se
Tec Mallorca
Svedala
Idag

Tec Mallorca Visa liknande

4 500 kr
Blocket.se
Cykelställ
Skövde
Idag

Cykelställ Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Husvagnar  ·  Solna

KABE Komet 370 -96 Husvagn 2-3 pers 55.000

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Liten välskött och lättdragen husvagn ett praktiskt alternativ till husbil. 780kg + maxlast190kg = totalvikt 970kg. Kan och får alltså dras även av en liten bil. Levererad i april 1997, i min ägo sedan 1999. Vinterförvarad i loge i Dalarna. Byggd som en större KABE helgalvaniserat chassi, golvvärme mm. Vattenburen värme. Gasoltest och slangbrottsventil. Reservdäck. Nytt batteri. Nya Michelin Green lättrullande däck i höstas. Besiktad förra veckan, som vanligt utan anmärknng. Finns i Dalarna. Kommer till Solna putsad och klar efter kristihimmelsfärdshelgen - om den inte är såld redan då. Pris 55.000 eller 52.000 dessförinnan för den som kan tänka sig att putsa själv.
55 000 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Varberg

Husvagn uthyres Kabe 540 -88 inkl. förtält

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hyr ut följande husvagn veckovis eller helger: Kabe Smaragd 540 -88 medförtält. Det är rund soffa i fram som går att bädda ner och ligga 3 personeri, I bak är det 2 soffor med bord som går bädda ner för 2 personer. Totalvikt:1250 kg. Husvagnen är besiktigad, skattad och i bra skick. Uthyres med förtält, utemöbler med bord och stolar. I vagnen finns allt som behövs som kyl/frys, spis (fungerar på el eller gasol), värme (fungerar på el ellergasol), vatten, wc-utrymme, grytor, tallrikar, bestick, glas, kaffebryggare alt. vattenkokare, radio m.m. Uthyres veckovis (Söndag-Söndag om inget annat avtalats) för 1800 kr En deposition på 1000 kr lämnas när vagnen hämtas som återfås om vagnen är städad och i samma skick som den uthyrdes i. Rök och djurfri! Ring vid intresse. Tel: 0705-171181
0 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Nynäshamn

Kabe Smaragd husvagn

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej. Någon som behöver en billig husvagn i sommar? Det är en Kabe Smaragd från 1976 och i helt okey skick för sin ålder. Besiktad och skattad till 2012-07-31. Elen fungerar,men saknar batteri och gasoltub. Nyckel till dörr mm saknas. Ny list runt dörr behövs. Förtält ingår,men har ej packat upp det,så skicket vet jag ej. Maila gärna vid frågor och intresse. Vagnen finns i Nynäshamn söder om Sthlm. Guld och flygande mattor har jag redan,så vanliga svenska pengar vill jag ha. Välkomna.
13 000 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Skaraborg

Kabe Uthyres Nya och nästan nya husvagnar -1

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Kabe Uthyres Nya och nästan nya husvagnar -1 Årsmodell: 2011 Typ: Husvagn-övrigt Info: Campa i Sverige med husvagn. Ska du hyra husvagn i sommar, kolla vår hemsida. www.hyrahusvagnen.se. Där finns husvagnar som uthyres veckovis & några som kan användas som arbetsvagn när man jobb pendlar. Vi har Polar, Adria, hobby, cabby och kabe. Med Långbädd, dubbelbädd och våningssäng. Så oavsätt du behöver en för 2 eller flera så kan ni hitta något. som passar er. Till och med om familjen är stor så har vi en barnkammar vagn, med tre våningssäng. Kör till en camping eller åk på shoppingsemester till Ullared. Totalvikt: -1
2 900 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Hallands län

Husvagn Kabe 540GL uthyres

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kabe 540GL -86, Bra familjevagn med överslaf där bak, bra att ha som "barnkammare". Ljus interiör och i väldigt fint skick! Rökfri, Djurfri. Alltid förvarad inomhus vintertid! Besiktigad. Skattad. Försäkrad. Gasoltestad vid besiktningen. Tält Isabella, campingbord, flera campingstolar, husgeråd, kylskåp, gasolspis, porta porti. Husvagnsmatta, värme m termostat, CD/radio, kombi TV (inbyggd VHS) Vi önskar att Ni är 24+, alla i sällskapet är rökfria, och att ni har dragit husvagn förut. Ej för festivaler. Husvagnen finns i Frillesås mellan Varberg och Kungsbacka, nära till Getteröns naturreservat, golfbanor, 35 min från Göteborg/ Liseberg, 40 min från Ullared/Gekås, och vill du har vi flera fina campingar alldeles i närheten t.ex. Vallersvik o Åsa. Hämtas och lämnas söndagar Hyra 2500kr/vecka och 500kr i bokningsavgift. Helger innan högsäsong: 2000kr. Välkommen att höra av er!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj