Quantcast
Till salu inom: ”

kabe karisma 530 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kabe TM 700 L
F
Lidköping
Kabe TM 700 L
F
Lidköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Skulle vilja sälja min vagn, det är en kabeKarisma 530 2001 som har endast totalvikt på 1240 kg. Den är vinterutrustad med golvvärme, element (vattenburet), både 12 och 220 volts cirkulationspumpar och alde panna. Kasett toalett. Säkerhetsdrag och lås. Vinter (dubbade) och sommardäck som nya. Förtältet är ett commondore 3 m (inte använt i min ägo). Ett par jätte bra speglar, kabel, gasol hänger med vid smidig affär. För mer information ring Mvh andreas
Nu är det dags för mig att sälja min lilla husvagn och förtält! Kabe karisma (king size) årsmodell 2001. En kanon bra vagn som är väldigt välvårdad som har stått inne i ett garage på vintrarna. En fast dubbelsäng och kassettoalett. Jag säljer även mitt Isabella förtält med gardiner. Använt ett fåtal gånger, så det är som nytt. Jag säljer allt för 102 000 kr! Endast mail, inga telefonsamtal!
Hej Skulle vilja sälja min vagn, det är en KabeKarisma 530 2001 som har endast totalvikt på 1240 kg. Nybesiktigad den 16/5 och även gasoltestad. Den är vinterutrustad med golvvärme, element (vattenburet), både 12 och 220 volts cirkulationspumpar och alde panna. 3 lågig spis. Kyl med frysfack. Tv antenn. Kasett toalett. Säkerhetsdrag och lås. Vinter (dubbade) och sommardäck som nya. Förtältet är ett commondore 3 m. Ett par jätte bra speglar, kabel, gasol hänger med vid smidig affär. För mer information ring Mvh andreas
Mycket fin och välskött Karisma med dubbelsäng, golvvärme, el-patron, markis. Sommar och vintertält, nya vinterdäck. Dubbla gasolflaskor, kylskåp, TV-antenn, gasoltestad mm.
Golvvärme, kasettoalett, kylskåp, 2 höga garderober, gott om förvaring, rök och djurfri, 4 bäddar. Förvarad i garage och mycket lite använd. Förtält Isabella Capri Lux använd 1 gång. Nybesiktad och gastestad ok.