Quantcast
Till salu inom: ”

kabe rubin säljes

skål rubin

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kabe rubin

Skåne län
Armring 14K
F
Stockholm
Kabe TM 700 L
F
Lidköping

Tidigare annonser till salu

Säljer en Kabe Rubin 1977. Vagnen är i ett mycket bra originalskick. Otroligt charmig med sitt fina skick och originalklädsel som fortfarande känns som nytt. Perfekt att dra efter veteranbilen eller den lilla bilen då totalvikten endast är 970kg. Besiktigad till 2012-06-30. Även gasoltestad . Nya däck 2010. Bromsar helt renoverade 2010. Ingen fukt eller skador. Allt fungerar som det skall. (Värme,kyl,spis mm) Medföljer Förtält,gasoltub (p11),Batteriladdare,Cd-spelare med fjärrkontroll mm. Förtältet är helt och rent. Vagnen har endast haft 3 ägare. Fler bilder kan mailas vid visat seriöst intresse.
Kabe Rubin, 1974 nybesiktigad, gasoltestad välvårdad, fräsch, förtält, reservhjul, lunga, tv, cykelhållare. Stått inne över vintrarna. Säljer den för att jag inte längre har någon bil. Svider i hjärtat, men måste. Mina gamla föräldrar vårdade den ömt i 12 år och sedan jag. Vid kontroll igår upptäcktes fukt i framvagnen, så den behöver avfuktas. Därav prissänkningen. Handtagen är dock intakta och vagnen kan mycket väl användas som den är i sommar. Den är som sagts tidigare mycket välbehållen i övrigt.
Hej, har nu bestämt oss för att sälja våran lilla husvagn pga att den bara kommer stå nu och de tycker vi är synd! De är alltså en kabe rubin sen 75 som är besiktad till 2013. Allt funkar fin liten vagn som är lättdragen tyvärr finns inget förtält med Ring maila smsa men ring ej efter klockan 20.00 då ja jobbar konstiga arbetstider Något billigare vid snabb och smidig affär Behöver ej mailkompisar!!!!
Vagnen är fin och välskött. Besiktigad utan anmärkning.Vinterbonad vagn lämplig för max 3 personer.det finns det mesta av utrusningen toa,dusch,med riktigt bra värme och allt fungerar som det ska! Förtällt finns. Årsmodell 1998. Längd 5700 Bredd 2280 Tottalvikt 1200kg Då jag inte har användning av vagnen nå mera kan jag tänka mig byta mot tex en båt , snöskoter,eller exklusiva klockor helst vintage då jag samlar på såna!