Quantcast
Till salu inom: ”

kajakvagn säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lätta smidig havskajaken X-lite i mkt fint skick säljes. Den är utrustad med roder och skädda. Däcket är rött. Företagets text; "Point 65 X-Lite är en snabb och livlig havskajak utvecklad för lättare paddlare som ungdomar och tjejer (50-75kg) samtidigt som den även passar större paddlare som vil ha en livlig kajak att leka med i surf och hårdare väder" I köpet ingår neoprenekapell, Wernerpaddel och en kajakvagn. Nypris för hela paketet är drygt 27 000 kr, jag säljer för 13 000 kr.
Hej Då tiden inte räcker till längre är det dags att sälja min kajak. Kajaken är av märket point 65 och modellen heter Picnic. En perfekt nybörjar kajak eller som jag har använt den, dagsturer i Öresund. Säljes med alla de nödvändiga tillbehören. Ny sommaren 2006 alla kvitton finns. Det ni ser på bilderna är följande. Kajak Picnic R Point coast glasfiberpaddel Flytväst Hiko hiker Länspump Beckson Flottör Hiko Kapell point storm Float/airbag Prijon Kajakvagn Atlantic För mer info om kajaken se, http://www.point65.com/Default.asp?page=kayaks&kayak=19 Pris: 9000 sek alt högstbjudande. Kajaken finns i Ödåkra
Vill du börja paddla kajak. Då är den här perfekt för dig. Stabilt byggd i glasfiber med stor sittbrunn, och med två utrymmen för packning. Väldigt stabil vid i och urstigning samt kursstabil. Kajaken är utan roder vilket är bra när man är nybörjare. Paddel, flytväst och kajakvagn ingår i priset. Märket är Garenja Boote Fuchs. *********************************** Längd: 510 cm Bredd: 66 cm Vikt ca: 25 kg Sittbrunn: 47x88 cm Lastvikt: 150 kg Volym: 327 liter Länk: http://www.hanord.pl/english/katalog/fuchs.php ***********************************
Havskajak i glasfiber 425cm. Flyttbart pedalställ till rodret. Förvaringsutrymme bakre halvan. Medföljer kajakvagn, glasfiberpaddel och flytväst.
Kajak Voyager 445 säljes. Stabil kajak med stor sittbrunn som är lätt att komma i och ur. Roder. Vattentätt skott bak. Paddel och kajakvagn ingår (inte med på bild). Pris 3000:- Ring helst!