Quantcast
Till salu inom: ”

kamera till hästtransport säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är du orolig för att din häst stökar runt och är stressad bak i hästtransport när ni är ute och åker? Nu kan du hålla koll på att allt är bra, utan att behöva stanna till titt som tätt och titta efter. Ett smart trådlöst system för dig som vill ha koll på vad din häst har för sig bak i hästtransporten. Lätt att installera, trådlös överföring från den mörkerseende kameran till 7" lcd-monitor som styrs med fjärrkontroll. Går att komplettera med fler kameror. Har legat i ett par år men är aldrig använt, hållare till skärmen ingår såklart. Nypris ligger runt 3 000:-
Perfekt för bilen, husbilen, husvagnen, hästtransport (en kamera övervakar häst samt den andra vid backning) etc. 7" högupplöst monitor, Ljus och kontrastinställning, Backlinjer för avståndsbedömning. Vändbar bild (spegelvänd), AV-ingång. Trådlös överföring, Upp till 20m räckvidd, 2 st vattentäta vidvinkelkameror, Smart flexibel monteringsfot, Enkel installation. 2m strömkabel med cigg. plugg till monitor. Ny ej använd kvitto finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
HÄSTTRANSPORTER - Jag kör din häst eller dina hästar från stall till stall. Akut eller planerat till eller från klinik. Jag kör lokalt och regionalt i hela Mälardalen. Alla tillstånd,kompetensbevis, och försäkringar. Kamera och temperaturövervakning. GPS. Upp till 5 passagerare och mycket utrustning får plats i dragbilen. Mer info på hemsidan - www.whetab.se Om företaget WHETAB - Hästassistans - Event Teknik - Entreprenad Hästtransporter- även akut, stall och tappsko service Ljudanläggningar för ridsport och event - installation, uthyrning, service.