Quantcast

Tidigare annonser till salu

Det är med stor sorg som jag tyvär måste sälja min älskade lilla vovve. Pga ändrade familje förhållanden. Han är en blandras mellan chihuahua 75%, pappilon 12% och kanintax 12%, han är registrerad och tagit 12W och 1års vaccinationsspruta. Han är väldigt glad, pigg och social av sig. för mig är det väldigt viktigt med vart han hamnar. Ett tryggt och kärleksfullt hem där han får mycke uppmärksamhet och kärlek. Hemmet är viktigare än priset
Om du söker en liten och rolig hund med mycket personlighet är detta en hund för dig. På grund av förändrad livssituation, söker jag nu en fodervärd till min fina hund, en kanintax. Det är en 4 årig kastrerad hane som kommer bra överens med andra djur. Han är oerhört kärleksfull och social, och behöver en husse/matte som inte bara kan ägna tid åt honom, utan kan även ge honom mycket kärlek. Om du tycker det låter intressant är du mer välkommen att höra av dig. Berätta gärna om dig och din livsstil.
Lilla Diva är kvar nu sen alla hennes 4 syskon har fått nya hem. Diva är 95% Chihuahua och 5% Kanintax. Vi söker ett bra och varaktigt hem till Diva. Hon är avmaskad, chippad, vaccinerad och vetrinärbesiktigad+ att hon har en 3-årig doldafelförsäkring. Hon är pigg och glad och kissar redan på tidning. Är leveransklar direkt är 8 veckor nu. OBS Ingen avbetalning men priset kan diskuteras ifall rätt person vill ha henne.
Mycket glad och trevlig merle hane, 5 mån efter trevliga meriterade föräldrar. Föräldrarna: SE(v)UCH SE VCH Kl-Bianca Tara och Klockarbols Caspian! Pappa utställt 2 gånger och blivit bäst i rasen båda gångerna. Han är koppelvan, bilvan, van vid andra hundar, klippa klor, m.m. Han är vacc, chip, vetbes, avmaskad och registrerad i Svenska kennelklubben, doldafel försäkrad och har även en egen försäkring. Han blir givetvis nybesiktigad vid flytt.... Ring om mera info! 0454-46013
Träffa en underbar kanintax valp tik på 10 veckor som söker ett tryggt hem med mycket kärlek. Hon är nyfiken, busig och väldigt kelig! Hennes både föräldrar är kanintaxar, stamtavla medföljer. Hon är avmaskad och vid 8 veckor vaccinerad samt undersökt av veterinär utan någon anmärkning. Ingår: - Väska för henne att resa i. - En mysig hundbädd hon sover i. - Hundkoppel. - 2 filtar. - Mat och vattenskål. - Flera leksaker hon tycker om! (tuggsaker, boll etc.) - Torrfoder och hundgodis!