Quantcast
Till salu inom: ”

långhåriga kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två små livliga, busiga, och rara kattungar är 12 veckor den 10 juni, och vill därför flytta till nytt hem. De älskar att springa utomhus så ser därför gärna att du som är intresserad bor så de har tillgång att vara ute. Det är två honor, är rumsrena och kommer bra överens med barn. Ej sommarkatter. Pris: Korthårig -500kr Långhårig - 1000kr Vid intresse går det bra att både ringa och maila.
Vi har tyvärr fått ett återbud på en av våra kattungar just när det blev tid för leverans. Hon är alltså exakt 12 veckor. Hon är en långhårig sköldpaddsfärgad tjej med härlig personlighet. Spinner och pratar hela tiden precis som sin mamma. Eftersom hon är uppvuxen ute vill vi att hon ska ha tillgång att vara ute i sitt nya hem. Är du intresserad ring gärna!
Säljes jättegulliga kattungar. Kassavana, bussvana och keliga. 2 pojkar och en flicka. Flickan och ena killen långhåriga, den andra killen korthårig men keligast av dom tre. Dom älskar människor och vet inget bättre än att gosa eller busa. Priset för dom långhåriga är 500 kr och 300 för den korthåriga. Jag sätter dom här priserna pga att jag vill vära helt säker på att det är seriösa kattälskare som vill ha dom.
Hej! Vi har tre stycken kattungar att sälja. Alla är rödvita och hanar (tror vi ;) ). Två stycken är långhåriga och en är mer korthårig, alla har ett bra lynne som de ärvt ifrån modern. Den fjärde kattungen, en flerfärgad hona, som finns med i bilderna också, är redan "bokad". De är givetvis tama och kommer att vara rumsrena när de hämtas :). De är födda på kvällen den 22 Maj och lämnar oss tidigast den 14 augusti, då de är 12 veckor. Det går lika bra att skicka ett e-mail som att ringa, om vi inte svarar är det bara att prova igen :).
Nu är sista kullen klara för leverans. En långhårig grå hona, samt en vit hona med svarta fläckar och en dito hane. Dessa två är nästan helt identiska, häftigt om man vil ha 2 likadana katter. Mamma är norsk skogskatt och dessa små liv kommer att bli enormt bra jägare. De går på låda i nuläget. Långhårig hona 300:- Korthåriga 200:-. Endast till hem där de får vara båda ute och inne. Telefonkontakt.