Quantcast
Till salu inom

"kapell selco säljes"

Arvidsjaur
Igår

Lynx 5900 - 06

32 000 kr
Blocket.se
Norrköping
3 månader

Selco motorbåt

22 000 kr
Citiboard
Finspång
Igår

Selco sportbåt

1 000 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
3 dagar

Bugaboo donkey ² twin

12 958 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Gävle

Selco 17 mariner 85hk i bra skick 24900kr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
NORSK TILLVERKAD BÅT I FÖRSTKLASSIGT SKICK BÅDE IN OCH UTVÄNDIGT. . HAR STÅTT UNDER PRESSENINGEN SEN 2 ÅR TILLBAKA.MYCKET FRÄSHT KAPELL (NÄSTAN NYTT)OCH ÖVRIG INREDNING.MAN KAN SOVA 4 PERSONER I BÅTEN OCH FÖR ENDAST TRANSPORT RYMMER DENNA CA 8 PERSONER.ENLIGT BILDEN BEHÖVER BÅTEN TVÄTTAS . MOTORN ÄR EN MARINER 85 HK FRÅN 1983 SOM ÄR SERVAD OCH KONSERVERAD I HÖSTAS. ELSTART. DET GÅR BRA ATT KÖPA BARA BÅT ELLER MOTOR .ÄVEN BYTES MOT TEX EN HELT ÖPPEN BÅT ELLER NÅT ANNAT KOM MED FÖRSLAG . PRIS 24900KR ELLER BUD!!
24 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Selco med lite krånglig 30hp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej säljer min trevliga lilla båt pga tidsbrist och husköp, motoren är i reparations behov vill inte gå rent, sitter två bilstolar i den och soffa bak stero ekolod länspump hemma gjort kapell i lättpressening plus en båtkärra (klen och ranglig men rullar) båten är till åren och detta är redan med i priset, detta vill säga att ingen prutmån batteriet följer inte med kollar mailen sällan
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sverige

Selco med motor,båtvagn, hamnkapell

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Selco motorbåt med två stolar fram samt två soffor bak, rattstyrning, 40hk motor samt båtvagn med personbilskoppling och hamn kapell. Motorn har gått som en klocka hela tiden har haft den i 5 år och aldrig haft problem, det medföljer både ankare och bensintank samt lite olika prylar. INGA BYTEN. Jag har försäkringsbrev på båten så att den som köper ser att det är min båt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
9 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Järfälla

Selco med Mariner 55 hp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Nu måste vi tyvärr sälja vår båt pga tidsbrist. Båten och motorn fungerar fint. Framrutan byttes förra året . Kapellet är däremot ganska risigt och är antagligen bortom all hjälp. Finns egentligen inte mycket mer att säga. Båten står i B/S Arken, så det är bara att ringa så kan vi åka och titta på den. Har ni några frågor så är det bara att ringa! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 990 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Sportbåt med 70 hk motor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Ska nu sälja båten då vi inte hinner med den... Båten är av märket Selco motorn är en äldre Mercury 70 hk som går bra Elstart Mp3 stereo med 6*9 låter bra Sport ratt Två snurrstolar fram Fyra platser bak med barbord Kapell i sämre skick men fyller sin funktion 30km båtvagn ingår Följer även med: Badstege Ankare Bättringsfärg paddlar Två flytvästar 70-90kg osv Båten ligger i sjön och kan provköras Finns små skavanker där av priset
14 000 kr
Blocket.se