Quantcast
Till salu inom: ”

40hk båtmotor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina båda båtmotorer pga uppgradering Båda är nyservade och finns på båtservice i Karlstad. 4 hk är kortriggad och utan växel. 40 hk är långriggad med el start. 40hk har också 50 hk förgasare och kåpan är vitmålad. Driver min Ryd 475 GT i 28 knop och drar upp en vuxen på en skida ur vattnet direkt, dvs båda snabb och stark, Enspaksreglars ingår. Prisidé 1900 för 4-hk och 4400 för 40-hk. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer min 40 hk mariner, mitten av -80 långrigg. Elstart, el choke och reglage. fungerar perfekt och startar jätte lätt Användes förra sommaren och servades på hösten med nya stift impeller och växelhus olja för denna säsong, dock användes den inte mycket då jag köpte en fyrtaktare. B.V.S.A båtmotor mariner 2takt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kraftfull acceleration! De mest uppskattade utombordarna i den marina familjen, BF40 och BF50, ger en härlig mix av komfort, kraft och innovation. Nu är BF40 ännu mer bränsleeffektiv! Full fart framåt så kommer du att gynnas av en en bättre båtmotor för dig, din budget och miljön. Bra start på nya året va ? Och Du , Tveka inte kontakta oss på Marin&Fritid för ditt livs bästa Båtköp. Vi har också Marknadens bästa priser på Vinterförvaring i Yachtgarage. vill du veta mer om motorn ring laxå på 0584-12222 eller maila till info@marinfrtid.com.
Mercury 40 hk ca -79 med reglage, kablage, reglagekablar och har elstart. Säljes som reservdelsmotor eller gör det själv. Motorn går runt, men vet ej mycket om den. Pris 1900:- Om företaget Välkommen till Vadstena Marin o Fritid AB!!! Vi säljer nya båtar, båtmotorer, båttrailers, släpkärror, tillbehör mm. Vi utför service på de flesta märken av utombordare och utför även försäljningsuppdrag mm. Se våra öppettider på vår hemsida.
Hejsan! Tänkte sälja min båtmotor för byte till 4-takt. Går fint, inga krångel det lilla jag har åkt med den. Tack vare ställbar propeller så går det att köra trolling med den. Servad med ny olja och stift. Samt så har jag gjort ren förgasarna och bränslefiltret. Det är el-start, trim och tilt. Lång rigg. Reglage medföljer. Pris 18000kr bvsa. Mer bilder kan fixas. Kan tänka mig byta mot 4-takt 30-50hk. Lägger givetvis pengar mellan!