Quantcast
Till salu inom: ”

kardan axel renault kangoo 4x4 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fin fyrhjulsdriven Kangoo -07. Ny besiktigad idag 12/3-14 utan anmärkningar. 7500 mil, 1 tidigare ägare och det är Skistar i Vemdalen så den är välskött och full servad. Nästa service är om 2500 mil. Kardan axeln är bytt vid 7100 mil för 14657:-, kvitto finns. Det kan va vanligt på fyrhjulsdrivna Kangoos men det är alltså gjort för 400 mil sedan. Motor och kupévärmare, dragkrok, AC, CD spelare, takräcke, Qpax frontbåge med 2st Hella X-ljus, skjutdörrar på både höger och vänstersida med tonade rutor, även rutorna på bakdörrarna är tonade, reservhjul och brandsläckare. Dubbade Nokian Hakka 5 med plåtfälgar på vintern och Michelin 4x4 med alufälgar på sommarn. Ev. byte VW Caddy -06 och uppåt. Mvh. Peter.
Kardan axel som rullat knapt 3000mil
Nu är det dax att sälja pgav behov av större skåpbil. Ny besiktigad idag 29/12 med blankt papper. Detta är bytt under året. 2014-12-06 12400mil Motor olja o filter Nytt bromsok vänster bak Nya bromsbelägg bak. Nytt Batteri 2014-03-22 Olja växellåda Olja bakaxel 2013-12-27 11400mil Motor olja o filter Luftfilter Kupé filter Glödstift Hjullager vänster fram Drivaxel höger fram Kamremsats Bromsok höger bak Ny bromsvätska Spolar motor Bränslefilter Kardan axeln. Mycket är bytt så lär hålla en längre tid utan att behöva göra så mycket. Det som är kvar är servostyrningen fungerar ej lätt att byta sitter framför vänster hjul. Har inte stört mej så därför inte bytt. Sen börjar det bli tillväxt i tanken. Skulle behövas göras ren. Bilen går bra på vägen o i snön 4x4 driften fungerar kanon. Det som är bra är att den är mycket högre än andra skåpbilar Repor finns och bucklor finns med. är endå några år gammal. Finns ingen tedens till rost. Sitter en hemmabyggdt bord i bak att ha verktyg på som täcker hela ytan. Vinter däcken bra. Sommar dåliga. Extra ljusen är redan sålda tyvär. OCH NEJ prutar inte på priset. OCH Nej vill inte byta mot en moppe eller ett hus djur. Och kan bara prata svenska. Kan ev ta en nyare större skåpbil som inte har gått så långt. Lägger pengar imellan.
Hej säljer nu denna Kangoo 4x4, Det jag vet om bilen är att Hjul lager till kardan axel är sönder och att den inte startar det blir en bra bil till den händige!!