Quantcast
Till salu inom: ”

kasperdockor säljes

Kasperdockan
F
Kasperdockan
F
Kasperdockan
F
KASPERDOCKAN
F
Kasperdockan
F

Tidigare annonser till salu

Linneband, 128 sidor. Bokförlaget Murbräckan (Kristianstad, 2008). Handlingen rör sig omkring en klockbutiks nedgång och fall, men det är mest en ursäkt för att få porträttera människorna omkring butiken. Var och en har de sin gjutform att fylla: döende gubbe, sjuk flicka, sorgsen dvärg. Personteckningen är grovhuggen, stiliserad - tänk medeltidsfresk, tänk kasperdockor. Huvudrollen spelas av den efterblivna Kostia. Han är en gångna tiders Donnie Darko, en pojke som ställer sig större frågor än han kan svara på, och blir galen av allt han inte förstår. Översatt från ryskan av Kjell Johansson. Nära nyskick.
Klotryggsband N&K 1954 illustrerad. Historien om en kasperdocka. Skattkammarbiblioteket lite nött om
Skandinavisk press AB 1977. Hårda pärmar och i fint skick. Boken Mjuka leksaker innehåller steg för steg beskrivningar som är lätta att förstå. Sy enkla figurer, groda, tolvsidig boll, krokodiler, ormar, möss, kycklingar, ankor, sjöodjur, elefant, noshörning, räv med päls, nallar, strumpdocka med kläder, clowner, kasperdockor, fingerdockor mm. Diagram som man kan förstora till olka storlekar.
Ryggklotband med dekorerad pärm. ICA-Förlaget 1963. Vikt 310 gram. 98 sidor. Från bokens baksida: Det är lätt att spela kasperteater och det är roligt. I den här boken finns trevliga pjäser, både riktigt korta som man kan spela för de yngsta och längre pjäser med flera personer som större barn har nöje av att se eller spela själva. Här finns också beskrivningar på kasperdockor som man tillverkar själv utan stort besvär. Illustrerad med teckningar. Välhållen. (960)