Quantcast
Till salu inom: ”

keeway focus eu-moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Nu ska mopeden säljas på grund av att jag har bil istället. Mopeden är i bra skick och har gått 750-800 mil. Jag har bytt allt som ska bytas enligt instruktionsboken/serviceboken. Tändstift är nyligen bytt. Luftfiltret är rent och nytt. Förgasaren har jag också gjort rent. Två nycklar till mopeden finns. Även fjärrstyrning finns. Hur den fungerar kan jag visa på plats, dock har jag inte använt fjärrstyrningen så mycket, men den fungerar. :) Topphastigheten på mopeden är 50-55 km/h ungefär på raksträcka. Mopeden är otrimmad. Mopeden är en Keeway Focus som ni ser på rubriken. Ring mig vid intresse eller fler frågor. Mejla går också bra!
Hejsan! Säljer min Keeway Focus 07 1 Ägare Det är en EU-moped som rullat 447 mil Motorn är helt nyrenoverad och fullservad! Har precis köpt nytt batteri, säkringar och tändstift. Den är i väldigt fint skick, dock har den enstaka repor. Säljes för 4500:- kan gå ner lite vid snabb affär. Finns att hämtas i Tomelilla, kan även köra mopeden till er om det är inom rimligt avstånd. Ring eller mejla!
Keeway Focus, Går 55 på raksträcka 65 i nerförsbacke, Otrimmad. Vid köp får man med 2hjälmar, 1 abuslås kedjelås och 1 vanligt kedjelås. 3 hastighetsmätare, 1 av dom är digitalmätare. 1 trimrör (som inte passar denna moppe) Elstarten funkar inte. Har Stylat moppe lite så har tagit bort vissa saker men om man är bra på att mecka så kan man fixa lite små saker. 3000kr, försök inte ens att pruta.
Är nu dags att sälja min EUmoped. En röd Keeway Focus, årsmodell 2007. Inköpt 2006 och enbart ägd av mig. Hastighet 45km/h. Har gått 230mil. Går bra om den körs regelbundet, kan bli lite sur annars. Finns några repor som säkert går att göra lite snyggare. kåpan vid tanklocket är sönder(se bild), men är inget som påverkar funktionen. Batteriet är nyinköpt. Hjälm inköpt förra sommaren samt packbox och ordentligt lås medföljer. Är avställd, alla papper finns. Pris 4000, kan gå ner i pris vid snabb affär Skicka mail eller sms så ringer jag upp
Superhäftig klass I moped, en så kallad EU-moped säljes till höstpris. I priset ingår även en hjälm från Nolan och ett kättinglås från tyska Abus. Ett litet verktygssätt manual och andra papper om mopeden ingår. Det är en mattsvart Keeway FOCUS 50 med bland annat sport backspeglar, sport blinkers. Mopeden är aldrig trimmad utan helt laglig. Service har utförts på mopeden vid GLOBEN MC och mopeden har endast gått ca 350 mil. Denna FOCUS har även en stark tvåtaktsmotor. Nyligen har mopedens variatordelar genomgått en service där smörjning har gjorts samt att variatorfläkten har byts ut. Förgasaren och luftfiltret är också nyligen rengjort. Avgasröret har spraymålats med svart värmetålig färg och ett nytt batteri samt CDI-box är installerat. Mopeden är i bra skick och allt fungerar som det ska. Finns fåtal repor. Mycket moped för pengarna! Jag svarar både på mejl och telefon.