Quantcast
Till salu inom: ”

soffa focus mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Divansoffa

Trollhättan
Sängbord

Göteborg
Soffa

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina ursnygga soffor FOCUS från MIO pga platsbrist . 3:a L 215 H 84 D 86 2:a L 153 H 84 D 86 Sofforna är 2 år gamla men är i nyskick Dom har stått oanvända i över 1 år Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Köpt från MIO för 8000 kr otrolig fin serie med mörkgrå färg, säljer nu pga flytt utomlands. knappt använda (då jag har bott utomlands) och inga defekter alls. tillbehör: nackstöd som köptes extra för 600kr styck. Lätt och liten soffgrupp som inte tar så stor plats. hör gärna av er snarast och endast seriösa tack. //Sanna
Jag ska nu sälja min soffa som inte används längre. Soffan är inhandlad från Mio för ca 2 år sen. Benen är i metal istället för standard som är trä. Den är i bra skick och ingår gör även två nackstöd i läder som är köpta för ca 1000kr st. Modellen är påbyggnadsbar. Nypirs på soffan var ca 10000 kr. Mått Bredd: 215 cm Höjd: 84 cm Djup: 86 cm Alternativt djup: 154 cm Svarar på mail, tele och sms. Säkrast är att skicka sms då jag ej har möjlighet att svara på telefon under jobbtid.
Nu har du chansen att köpa en fåtölj av märket Focus till ett mycket bra pris. Fåtöljen är från MIO och har stått i ett gästrum i drygt 2 år så den är sparsamt använd. Det finns inga skador eller defekter på den. Den är mjuk och behaglig att sitta i. Nypris hos MIO för denna sköna fåtölj ligger på 2990 SEK. Läs mer här: http://www.mio.se/produkt/Focus-Fatolj/M1450959/ På bilden har fåtöljen runda ben men denna har fyrkantiga stålben. Tyg: Platin antrazite 7
Säljer vår bekväma och snygga soffa "Focus" från Mio. Den är i väldigt gott skick, och har bara haft den i runt 1,5 år. Soffan i 3-sits har vinkelben i metall. Nypris 6000 kr. Mått Bredd: 215 cm Höjd: 84 cm Djup: 86 cm Finns att hämta i Aspudden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.