Quantcast
Till salu inom: ”

keramik duva nimo siljansnäs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Duvor

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Inbunden med omslag. Boken i nyskick, omslaget två mindre revor upptill. W&W 1988. Jonathan Noël är en egendomlig människa. Han är femtio år och vaktman vid en bank. Han umgås inte med någon och hans dagar är jämngrå; på tjugo år har ingenting hänt honom. Han ser helst att ingenting stör hans jämvikt. en dag bryts ändå hans levnadsmönster - en varm fredagsmorgon dyker duvan upp och Jonathans liv får ett nytt innehåll. En psykologiskt raffinerad berättelse av samma halt som "Parfymen", patrick Süskinds romandebut.
5 fina Arabia thékoppar med tillhörande fat. Modellen heter Otso. Tillverkad 1974-1978, ritad av Raija Uosikkinen. Ett extra fat finns till den servisen. Så rätt och så retro. Vill du ha ett högkvalitativt porslin till ditt afternoontea så passa på! Pris för setet: 100 kr. En servis med thékanna, 4 muggar samt mjölkkanna och en behållare från Siljansnäs krukmakeri. Blyftitt stengods i en härlig himmelsblå färg. Pris för servisen: 100 kr. Finns för avhämtning i Täby, Norra Viggbyholm. Först till kvarn principen råder! Sökord: arabia, keramik, thékanna.
Säljer massor av inredning pga flytt. Hämtas i borlänge centrum men kan även tas till Falun. Första setet med mässingsprylar 24 delar för 300kr Andra setet med krukor, koppar vaser osv i grönt och rosa mestadels med bland annat design av Gunnar Ander för 150kr Tredje setet med två gamla burkar, ljuslyktor, keramik från bla Nimo Leksand osv för 150kr. Fjärde setet med glas och kristall från bla Kosta och Reymyre för 200kr. Femte setet med iittala ljuslyktor för 200kr. Sjätte setet med märkt China porslin för 300kr.
Keramik duva Nimo Siljansnäs
Keramik duva Nimo Siljansnäs