Quantcast
Till salu inom: ”

kiddyguard trappgrind rullgardin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rullgardinen

Trollhättan
Rullgardin

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Som en rullgardin!! KiddyGuard från Lascal skiljer sig från andra grindar eftersom den dras ut likt en rullgardin när den används och tar minimalt med plats när den inte används. Fungerar både i trappor och i dörröppningar, maxbredden är 130 centimeter. En barngrind som du kan öppna och stänga med en hand. När grinden är öppen är den helt tröskel-lös och därför finns det ingen risk att snubbla över den. Barngrinden är i fint skick och kommer garanterat att känna er säkrare på att inte ert barn skall kila upp för trappan:)
Grind 150kr Säljer en smart trägrind. Eftersom grinden fälls upp tar den mindre plats och är lättare att ta sig förbi.nden fälls upp tar den mindre plats och är lättare att ta sig förbi. Mitt pris 150kr --- Rullgrind Säljer en barngrind (trappgrind), kiddyguard från lascal. Grinden är vit av rullgardin modell i fint skick. Kan monteras även i svåra vinklar som inte fungerar för traditionell grind. Maxbredd för montering är 130cm. 80cm hög. Flera olika monteringshjälpmedel medföljer. Nypris ca 1000kr Mitt pris 450kr ---
2 st trappgrindar Kiddy Guard, vita,säljes. Trappgrindarna fungerar som rullgardiner, och försvinner helt när de inte används. 80 cm hög, max 130 cm bredd. Kan monteras inne i dörrkarm eller mot vägg. Detta måste vara marknadens snyggaste trappgrind. Se bilder o mer info på www.kiddyguard.com. Nypris ca 1000kr/st. Säljes för 700 kr för båda. Finns i Viken.
Önskar köpa trappgrind av modell rullgardin. Eftersom grinden ska användas för vår hund har det mindre betydelse att den gamla modellen av Kiddyguard inte klarar säkerhetskraven.