Till salu inom

"kina mopedmotor säljes"

Nacka
Igår

Kina Porslin

5 000 kr
Blocket.se
Härryda
Igår

Saxofonmunstycken Saxofonrö...

850 kr
Blocket.se
Falkenberg
Igår

Saker av allehanda slag uts...

Blocket.se
Härryda
Igår

Saxlyft i mkt bra skick. Mo...

14 900 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Kina skåp och byrån

100 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Vitus Nucleus 26 junior (up...

7 500 kr
Blocket.se
Älmhult
Igår

Fiddy ten7 125cc

7 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Fin Oxelö 26 -71

100 000 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Tennisvält. Gräsvält

7 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kina mopeddelar till kalaspriser

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
vi sälger ut delar till kina mopeder som tex kåpsett classic , sprint , o rx kan ha fler namn den största scootern motorer motordelar tändspolar eldelar plastkåpor, sadlar hjälmlådor gaffelben mm det mesta till . baotian ,btm ,kinroad ,viarelli ,classic ,sprint ,rx ,yamati ,strada ,speed , o många fler . kan skickas överhela sverige allt till bra priser maila mig vad ni behöver så återkommer jag med pris cykel & motorverkstan i mark 0320 35004 0702024692
0 kr
Blocket.se

Mrs. Pollifax tur och retur Kina

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 år
Mrs. Emily Pollifax från New Brunnswick, New Jersey, är en stilig medelålders dam med minst sagt varierande intressen. Förutom att hon är en hängiven medlem av den lokala trädgårdsföreningen har hon brunt bälte i karate och ett extraknäck som CIA-agent! Att fungera som täckmantel för en annan agent på uppdrag i Kina, ser Mrs. Pollifax som en behaglig förströelse bara. Men hon misstar sig grundligt. Kina-resan vänds i en farlig gissningslek där allt kan hända, ingen finns att lita på och där någon inte ska komma hem med livet i behåll.... Fartfylld, spännaden roman med en djärv och älskvärd hjältinna på en händelserik färd genom Kinas legendomspunna inre.
65 kr
Bokbörsen.se

Mannen som älskade Kina. Den otroliga historien om Joseph Needham

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Ordfront förlag, 2009. Nyskick. Inbunden, med skyddsomslag, 341 sidor. Under första halvan av 1900-talet var Kina sönderslitet och föraktat. Det sågs som en hopplöst efterbliven nation och definitivt inte som civilisationens vagga. En engelsk akademiker kom ensam att vända upp och ned på den bilden. neeham lärde världen, inklusive kineserna själva, att en stor del av människans viktigaste upptäckter - boktryckarkonsten, krutet, pappret, magneten, vävstolen - hade gjorts i Kina, i många fall århundraden innan de kom i bruk i väst. Med överdådig detaljrikedom målar Winchester upp historien om den brinnande kärleksaffären mellan en man och ett land och den minst sagt originella personligheten Neddham var.
80 kr
Bokbörsen.se

Kina år 2001

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
PAN/Norstedts. 1968. 233 s. Pocket. 230 gram. Mycket gott skick. Den oerhört snabba takten i Kinas omvandling, särskilt efter den 1966 inledda kulturrevolutionen, gör alla översikter av händelseutvecklingen mer eller mindre inaktuella. Dessa kapitel är avsedda både som en orientering för den oinitierade och som en referenskälla för dem som är intresserade av utvecklingen i Kina och kan kanske inom dessa gränser komma till nytta. Eftersom författaren inte är marxist kan kanske en teoretiker finna anledning att kritisera tolkningen av vissa företeelser och det kraftspel som lett fram till dem, försöket att förklara kinesernas sätt att ge sig i kast med sin situation och lösa sina problem. Med tanke på att kinesiskt betraktelsesätt hitills förvägrats sitt tillbörliga värde, trots att det är det väsentligaste elementet i dagens läge, i Kina liksom i hela världen, kan kanske en bok som försöker fylla denna lucka leda till att de som är intresserade av utvecklingen åren närmast efter kulturrevolutionen ägnar ämnet ett mera ingående intresse.. .
35 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj