Quantcast
Till salu inom: ”

kina mopedmotor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Behöver Ni hjälp med något i anslutning mot Kina/Korea? Vi (27 och 25 år gamla) erbjuder research av alla typer, inköp, sälj import/export mm. Vi är väl utbildade med avslut i både företags ekonomi och export med massvis av praktiskt erfarenhet. Driver för närvarande en hemleverans restaurang i Shenzhen, Kina men letar efter extraknäck för att få in lite extra pengar så att vi kan investera i en ordentlig restaurang senare. Ser främst efter jobb som vi kan utföra på ort eller något som kan ta några timmar eller max 1-3 dagars arbete om gången ifrån Shenzhen (kanton). T.ex sourcing, market research, online/telefonsamtal. Förväntad betalning ca. 150-200kr per timme. Kan mottaga lön i Sverige eller fakturera via vårt företag i Hong Kong. Längre projekt eventuell anställning kan diskuteras. Ps. Vi talar flytande Mandarin, Koreanska, Engelska, Tyska, Norska och Svenska.
Mrs. Emily Pollifax från New Brunnswick, New Jersey, är en stilig medelålders dam med minst sagt varierande intressen. Förutom att hon är en hängiven medlem av den lokala trädgårdsföreningen har hon brunt bälte i karate och ett extraknäck som CIA-agent! Att fungera som täckmantel för en annan agent på uppdrag i Kina, ser Mrs. Pollifax som en behaglig förströelse bara. Men hon misstar sig grundligt. Kina-resan vänds i en farlig gissningslek där allt kan hända, ingen finns att lita på och där någon inte ska komma hem med livet i behåll.... Fartfylld, spännaden roman med en djärv och älskvärd hjältinna på en händelserik färd genom Kinas legendomspunna inre.
Ordfront förlag, 2009. Nyskick. Inbunden, med skyddsomslag, 341 sidor. Under första halvan av 1900-talet var Kina sönderslitet och föraktat. Det sågs som en hopplöst efterbliven nation och definitivt inte som civilisationens vagga. En engelsk akademiker kom ensam att vända upp och ned på den bilden. neeham lärde världen, inklusive kineserna själva, att en stor del av människans viktigaste upptäckter - boktryckarkonsten, krutet, pappret, magneten, vävstolen - hade gjorts i Kina, i många fall århundraden innan de kom i bruk i väst. Med överdådig detaljrikedom målar Winchester upp historien om den brinnande kärleksaffären mellan en man och ett land och den minst sagt originella personligheten Neddham var.
PAN/Norstedts. 1968. 233 s. Pocket. 230 gram. Mycket gott skick. Den oerhört snabba takten i Kinas omvandling, särskilt efter den 1966 inledda kulturrevolutionen, gör alla översikter av händelseutvecklingen mer eller mindre inaktuella. Dessa kapitel är avsedda både som en orientering för den oinitierade och som en referenskälla för dem som är intresserade av utvecklingen i Kina och kan kanske inom dessa gränser komma till nytta. Eftersom författaren inte är marxist kan kanske en teoretiker finna anledning att kritisera tolkningen av vissa företeelser och det kraftspel som lett fram till dem, försöket att förklara kinesernas sätt att ge sig i kast med sin situation och lösa sina problem. Med tanke på att kinesiskt betraktelsesätt hitills förvägrats sitt tillbörliga värde, trots att det är det väsentligaste elementet i dagens läge, i Kina liksom i hela världen, kan kanske en bok som försöker fylla denna lucka leda till att de som är intresserade av utvecklingen åren närmast efter kulturrevolutionen ägnar ämnet ett mera ingående intresse.. .