Quantcast
Till salu inom: ”

nikon d800 ny kvitto o garanti säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna fina kamera inkl allt som levereras med den (manual etc). Kameran är helt oanvänd, ny i kartong och med 1 års garanti (t o m dec 2013). Mycket prisad kamera i "prosumer"-segmentet. Den har 36,3 megapixlar och ett fantastiskt ISO-omfång. Läs mer på http://nikon.se/sv_SE/product/digital-cameras/slr/professional/d800 Jag har tidigare en D3 men byter nu till D800 och hade möjligheten att få ett bra pris om jag köpte två. Kan nu därför sälja den andra vidare till ett pris som är betydligt under inköpspriset. Kvittooch all dokumentation finns. Kan skickas. Endast seriösa svar.
Ny Nikon D800 i oöppnad kartong. Kameran har full garanti med kvitto daterat 2012-11-25. Svensksåld med svensk garanti. Kort presentation; Sensorn i FX-format med 36,3 megapixlar och klassledande autofokussystem ger dina bilder djup och en oöverträffad detaljnivå. D-Movie i full HD-kvalitet ger dig stor flexibilitet att dela med dig av filmer i hög kvalitet. Om du verkligen vill utveckla din kreativitet är D800 ett bra hjälpmedel för att öka dina kunskaper. CMOS-sensor i FX-format (småbildsformat) med 36,3 megapixlar, högt signal-till-brus-förhållande, stort dynamiskt omfång och 12-kanalsavläsning. Närmare presentation i följade test; http://www.kamerabild.se/tester/systemkameror/test-av-nikon-d800-1.505658.html Ett bra tillfälle att köpa en helt ny kamera till ett reducerat pris. Utmärkt julklapp.
Meike MK-D800 passande Nikon D800/D800E Batterigrepp med funktion motsvarande Nikon MB-D12. Kan användas både med kamerans originalbatterier (EN-EL15, ett eller två stycken totalt (ett i kamera + ett i greppet)) eller AA-batterier. Många funktioner Greppet har samma funktioner som originalgreppet, dvs: Vertikalavtryck med låsning för oavsiktligexponering Främre och bakre inmatningsratt Flervägsväljare/joystickAF-ON-knapp Stativgänga i metall Kvitto o garanti finns