Quantcast
Till salu inom: ”

nikon d800 ny kvitto o garanti säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hollies jacka

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna fina kamera inkl allt som levereras med den (manual etc). Kameran är helt oanvänd, ny i kartong och med 1 års garanti (t o m dec 2013). Mycket prisad kamera i "prosumer"-segmentet. Den har 36,3 megapixlar och ett fantastiskt ISO-omfång. Läs mer på http://nikon.se/sv_SE/product/digital-cameras/slr/professional/d800 Jag har tidigare en D3 men byter nu till D800 och hade möjligheten att få ett bra pris om jag köpte två. Kan nu därför sälja den andra vidare till ett pris som är betydligt under inköpspriset. Kvittooch all dokumentation finns. Kan skickas. Endast seriösa svar.
Nikon D800 Kameran är mycket sparsamt samt varsamt (pedantiskt) använd och är i "NYSKICK" Antal exponeringar motsvarar endast 5% av Nikons rek. livsläng av slutaren. Komplett i kartong med samtliga tillbehör son ingick vid nyköp. KVITTOGARANTI Jag ser helst att affären görs på plats. Skall kameran skickas (Rek.) via posten tillkommerfraktkostnad samt förskottsbetalning till mitt bankkonto hos Handelsbanken.
nikon d800 ny med kvitto o garanti kameraväska ingår!! allt skickas med posten. allt till chockpriser pga utförsäljning och stägning av butik, samt flytt ! Betalning sker till Bankgiro eller konto. Varorna skickas som rekommenderad post.
Meike MK-D800 passande Nikon D800/D800E Batterigrepp med funktion motsvarande Nikon MB-D12. Kan användas både med kamerans originalbatterier (EN-EL15, ett eller två stycken totalt (ett i kamera + ett i greppet)) eller AA-batterier. Många funktioner Greppet har samma funktioner som originalgreppet, dvs: Vertikalavtryck med låsning för oavsiktligexponering Främre och bakre inmatningsratt Flervägsväljare/joystickAF-ON-knapp Stativgänga i metall Kvitto o garanti finns