Quantcast
Till salu inom: ”

kinamotor flakmoped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag motorn från min gamla flakmoppe. Den har använts på sommarstället några veckor per år och funkat bra. De senaste åren tycker jag den har varit tjurig och svårstartad och eftersom jag inte är någon stormeckare kommer jag att byta till en ny kinamotor istället. Motorn är komplett med ljuddämpare, pedaler och reglage. Den är 3-växlad (handväxel) och har beteckningen 50/3LS, serienr 9812723. Möjligen är den lite trimmad, den har gått lite för bra för att vara helt original...?
Har ett motorblock som ligger och skräpar. Fattas kolv, cylinder, topp kåpa över svänghjulet och säkert något mer. Den snurrar iaf när man trycker på kicken, så den är inte stum. 350:- Har även en Maxi-ram som det är påbörjat en ram för flakmoped på. Förlängd styrkrona samt två pipor fastsvetsade i ramen till flakdelen. På ramen sitter även en kinamotor 4taktare. Saknar krök till den, men den startar och går. 800:- för allt. Kan även sälja kinamotorn löst för 600:- Inte omöjlig på priserna.
Togs av till förmån för en kinamotor. komplett och i fint skick. inga ramlagerglapp eller missljud. Alla reglage, vajer, , kabelstam, krök + fin dämp kan ingå. Pris 1800 el bud kan sändas med bussgods el hämtas / provas på plats. syns annonsen är den kvar. väl mött.
Komplett, otrimad fin motor säljes. Har körts senast förra året men utbytt till förmån för en kinamotor. Finns ingen tillstymelse till glapp i ramlager. Medföljer gas + vxl-reglage, samt fin vajer med spännskruv och nippel. pris 3000 kr el bud Syns annonsen är den kvar. Kan sändas med bussgods. väl mött
En ombyggd flakmoped där framdelen är intakt med alla stag men flaket är kortat.Det sitter en 50cc kinamotor på som startar och går.Punktering på bakhjulet samt gaswire av annars så är den körbar,gör i ordning den till barnen eller som reservdels.Bytes mot tre växlad Sachs motor eller bakparti till flakmoped eller 1600kr.