Till salu inom

"crescent flakmoped säljes"

Älvdalen
10 dagar

Crescent flakmoped

19 500 kr
Blocket.se
Mjölby
Igår

Veteranmopeder

51 500 kr
Blocket.se
Skellefteå
Igår

Veteranmoped

3 500 kr
Blocket.se
Eslöv
Igår

Crescent Ire 26 tum, 7 vxl

2 500 kr
Blocket.se
Butik Mörbylånga
Igår

Crescent Ran Rosa 24"

5 490 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

Crescent duovagn och BabyBj...

1 200 kr
Blocket.se
Butik Sölvesborg
Igår

Crescent Brokk 16 tum

2 999 kr
Blocket.se
Växjö
4 dagar

Flakmoped

30 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Uppsala

Flakmoped

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Säljer en flakmoped pga platsbrist. Går bra men behöver en ny styrspindel till vänster framhjul (5-600kr). Kan även gå att svetsa för den händige. Det sitter en helt ny frambromsanordning med nya bromsbackar i fram och bak, fotpinnar med bromspedal samt en helt ny förgasare på motorn. Det är en crescent 1189 med en 50cc loncin motor. OBS! telefonnumret är fel! Nås endast på mail just nu pga nummerflytt. Telefonnummer kommer senare. Kan visas i Uppsala eller i Norrtälje. Kan bli billigare vid snabb affär.
7 500 kr
Blocket.se

Flakmoped Crescent

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
49cc 4-takts motor med elstart, 4-växlad manuell, har gått ca 200mil. Har suttit på en EU-crossmoppe. Reglage och allt är överflyttat, så startknapp, tändningslås, blinkers, lysen och tuta sitter där det ska på styret. Går mycket bra, tyst, fint och snålt. Nytt bakdäck. Frambromsar ej inkopplade, men behövs bara en ca 10cm "stång/pinne" mellan fotbromspedal och staget som går till framhjulen. Bakbromsen aktiveras från styret Kick och Reflektorn i framlyktan sitter löst, men är lätt fixat. Batteriet behöver bytas Lite småfix alltså, därav priset
8 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Tyresö

Flakmoped Crescent

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Flakmoped Crescent 49cc 4-takts motor med elstart, 4-växlad manuell, har gått ca 200mil. Har suttit på en EU-crossmoppe. Reglage och allt är överflyttat, så startknapp, tändningslås, blinkers, lysen och tuta sitter där det ska på styret. Går mycket bra, tyst, fint och snålt. Nytt bakdäck. Frambromsar ej inkopplade, men behövs bara en ca 10cm "stång/pinne" mellan fotbromspedal och staget som går till framhjulen. Bakbromsen aktiveras från styret Kick och Reflektorn i framlyktan sitter löst, men är lätt fixat. Batteriet behöver bytas Lite småfix alltså, därav priset!
6 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Umeå

Flakmoped Crescent från 1961

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Flakmoped säljes i Umeå. Snygga modellen med det stora bakhjulet. Tror den är från 1961. Har inte kört den sen förra sommaren men körde en runda i dag och den går fint. Den har treväxlad Sachsmotor. Allt funkar; lyset, bromsar, tuta osv men det behövs trots det lite extra kärlek om man vill topprenovera denna fina moped. Jag körde från Småland till Stockholm förra sommaren och den gick bra hela vägen. Lite saker följer med; nytt bakdäck, slang fram och bak, och lite andra grejer (se bilder).
10 500 kr
Blocket.se

Crescent Flakmoped

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Säljer en flakmoped som jag inte har tid med. Den gick som en kula för några veckor sedan men sen gick en packbox på den. Har köpt massor av nya delar till den och allt följer med. Har inte tid just nu att fixa det som behövs även om alla delar ligger i garaget. Lägg några timmar på att byta packboxar så har du en kul flakmoped som går bra! Tänker inte pruta och vill inte ha några byten! !
11 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj