Quantcast
Till salu inom: ”

kitcar säljes

Tidigare annonser till salu

Gå gärna in på http://www.malfamartin.se för att se och lära dig mer om denna bilmodell! min bil återstår det en hel del jobb på som synes.. men den tunga biten är ju fixad:) flertal lådor med delar medföljer identitet finns på bottenplattan. bilen inte regbesiktigad och är inte körbar. har du tid över och ett tomt garage och förstående fru så tveka inte att slå till! bubbla platta med glasfiberkaross typ buggy hotrod hot-rod men den liknar en ferrari eller corvette kommer att bli ett "ombyggt fordon". bilen är skattefri.
Nu har du chansen att köpa ett komplett pedalställ i mycket god kvalite till ett riktigt superpris. Uttag i bakkant av stället som gör det enklare att montera mot torpedväggen i karossbilar samt kitcar bilar. Ett komplett pedalställ med bromsvåg samt 2 x huvudcylindrar. Levereras med standard setupen av cylindrar med 0,625, 0,7. Givetvis kan man få valfria cylindrar om så önskas. Mått b*h*d: 242mm*275mm*130mm. Pedalförhållanden 5:1 OBS! Vajerkoppling till detta ställ.
Måste sälja min hobbybil som jag lagt 1250 timmar på och det behövs ca 50 tim att färdigställa den. Bilen kan säljas med eller utan motor, en totalrenoverad 1600 motor med Megasquirt insprutningssystem och Ford EDIS tändsystem. Självklart nya toppar för blyfri bensin. Sprutet kan styras fullständigt från en lap topp om du vill trimma motorn. Gå in på http://www.malfamartin.se/Silver.html så får du massor av bilder på hela processen. Självklart är bilen inte för mammas gossar med tummen mitt i handen. Kolla hemsidan innan du ringer så det inte blir onödiga frågor. För sprutet gå in på http://www.malfamartin.se/Megasquirt.html
Hejsan . Har en Kitcat ståendes som jag inte längre har plats för. båten behöver renoveras och säljes i befintligt skick. transport får du/ni fixa själva. för 1000 kr är detta en bra start på en renovering ! Nås helst på mobil ! Obs säljes utan motor , men lämnar trä ratten och teleskop armen kvar och en äldre tryck tank ! Med vänlig hälsning Stefan
Vill du ta över och fixa de sista grejerna på denna bilen i höst/vinter och ha en rolig bil att köra till nästa sommar?....för jag hinner inte! Kitcar byggd på volkswagen 1500 Lim 113 registrerad som ombyggd personbil och behöver bara besiktas. Fixa bromsarna som "hänger" sig och justera måsvingarna så att de går att stänga ordentligt, sätt i ett startbatteri, starta och kör! Kanske lite kosmetika invändigt också beroende på vilka krav du ställer på komfort! 19000 kr gäller prutat och klart vid snabb affär!

... eller prova att söka på ac cobra byggsats kitcar