Quantcast
Till salu inom: ”

lotus super seven till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hitachi

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Yamaha R1-motor på 150hk och låda med tändbrytning för sekventiellt växling. Körd en helg på GotlandRing sen storservice och kopplinsbyte förra året. Nya R-däck i bak. Diodlampor överallt. Aeropaket med kåpa för sittbrunn och armskydd. Delad bakre hjulupphängning, sierradiff med diffspärr. Gatureggad. Bilen säljes för att jag har tyvärr aldrig tid att njuta av den. Det är svårt att få bättre prestanda på 4 hjul för den här pengen! Sök på "sandell super seven" på youtube så får ni åka med i bilen. Bara tuta och köra!!
Intresset koll på för leksaken. Byggd och reggad 08 på delar från ford scorpio. Motor 2,9 v6 något vässad cirka 160hk som har gått 400mil sedan renovering. Lådan från granada 5-vxl flipp front i glasfiber. Chassiet är ett så kallat bokchassi. Ställbara coilovers från gaz shocks. Lista på delar som används vid bygget finns. Inflyttade bromsar bak typ jagga skivor. Funkar bra och är väldigt rolig att köra. Ring eller mejla för mer info. Ring efter 16 på vardagar Ev byte. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lotus liknande handbyggd bil från scratch vilket gör den extra unik, inget kit. Säljer den för ett nytt proj. Baserad på den sista riktiga Alfan (modell 75) -ca 500 mil -V6 3,0 minst 200hkr, placerad långt bak -stålomspunna bromsslangar -performance friction 01 belägg fram -Fjädrad sinterlamell -Individuell hjulupphängning runt om -Ställbara coilovers -gatdäck på bild, R-däck på fälg finns -vikt fulltankad 750kg -Litet flyttbart mini garage (falurött med svart plåttak) medföljer gratis vid intresse Ej byte.
En äkta Lotus Super Seven från 1973! Detta är en veteran med billiga driftkostnader och hög värdebeständighet. Det medföljer full dokumentation med bilder och text från tidigare totalrenovering. Det lämnas garanti på bra acceleration och äkta körglädje samt många "head turns" på gator och torg. Hörs det något när man gasar? Det kan du tro!.. Släpper bakvagnen när man trycker på? Med kontroll.. Finns det något som behöver fixas på bilen? Det är en veteranbil.. Jag har inte kört på bana under tiden jag ägt bilen men tycker definitivt nästa ägare ska göra det. Historia:http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_Seven