Quantcast
Till salu inom: ”

kniv smörkniv lilleman träskaft säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Produkten är ny, ej begagnad Kniv Omni Hunter 10PT Camo från Buck Knives Utvecklad i USA. Pålitlig funktion och mycket prisvärd kvalitet. Kompakt ergonomisk design. Längd: 19,7 cm. Knivblad: 8,3 cm 420HC drop point. Vikt: 122,4 g. Skaft: Gummerad Real-Tree camo. Slida: Kraftig nylon i camo. Knivar för jakt- och friluftsliv i högsta kvalitet med livstids garanti. Outdoor Life – Knivar i denna kategorin har en robust hållbarhet och oklanderlig funktionalitet. Designad för pålitlighet under extrema förhållanden. Knivarna är skapade för jägare, fiskare, vandrare, campare eller andra som är beroende av en högkvalitativ kniv. Vi levererar alltid fraktfritt. Fler produkter på www.jakto.se
Perfekt present till dem som uppskattar hantverk och inte "fabrikstillverkade" varor. Svensktillverkade originella kapsylöppnare. Designade som hästhuvuden typ "dalahäst-inspirerade". Olika färger eller "chabby chic" eller i oljad stavlimmad Ek. se bild. Ca 15 cm långa och 2 cm tjocka vikt 65-70 gram/st. 50 kr. styck + fraktkostnad Smörknivarna i ek eller körsbär ca 18 cm långa 15 kr. styck +fraktkostnad, för de "vanliga" 30 kr. styck +fraktkostnad för de "böjda" De böjda knivarna har uppskattats mycket av mina äldre vänner eftersom de har ett behagligt grepp!
Snygga knivar och gafflar med träskaft, 9 st av varje. ReFurn har kommit till Malmö! Vi har en butik i stan på Ronnebygatan 6 och vårt lager i en lada på Sjötorpsvägen 29 i Tygelsjö. Alla möbler som vi har i ladan kan vi kostnadsfritt köra till butiken i stan (med undantag för alltför stora och tunga möbler). Vill du hellre titta på möbeln i Tygelsjö så går det också att ordna om vi avtalar tid. Vill du skänka möbler så går det också alldeles utmärkt. Ring oss eller se alla våra möbler på vår hemsida, www.refurnmalmo.se eller på www.facebook.com/refurnmalmo. Skick: Bättre begagnade. Mått: 20 cm Uppge artikelnummer 25324.
KNIV - SMÖRKNIV - LILLEMAN MED TRÄSKAFT