Quantcast
Till salu inom

"3 ljusstakar design k hagberg m hagberg säljes"

Göteborg
Igår

Sneakers

200 kr
Citiboard
Huddinge
Igår

Loungefåtölj med fotpall

5 500 kr
Blocket.se
Butik Solna
Idag

Golvlampa PH 80, design Pou...

1 900 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Modern U-Soffa - REA - Fri...

17 995 kr
Blocket.se
Idag

Badkarsblandare Dornbracht

5 000 kr
Blocket.se
Simrishamn
Idag

STOFF Nagel fem delar i kro...

1 500 kr
Blocket.se
Idag

Iittala Kartio dricksglas H...

290 kr
Blocket.se
Täby
Idag

Porsche Boxster S Black Edi...

269 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Design House Stockholm 4-armad ljusstake

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Färg: Vit Ljusstaken Nordic Light är tillverkad i trä och levereras hopvikt. Du viker ut den och kan forma den som det passar dig.Det är du som bestämmer hur den skall se ut. Genom att vrida armarna i olika riktningar kan du verkligen förändra ljusstaken. När armarna är i linje passar den fint i ett fönster men när du svänger på armarna blir det en helt annan ljusstake.Lägg ner ljusstaken när du viker ut den och dra till skruven ordentligt. Design: Jonas Grundell Mått: 20,5x13 cm (BxH) Nypris 995:-I nyskick Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
350 kr
Blocket.se

Design: Kasthall lampa och 7-armad ljusstake

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer Kasthall bordslampa Take, röd. Den är i fint skick. Ordinarie pris 830 kr, mitt pris 350 kr. Se länk för nyförsäljning: http://www.svenssons.se/mobler/1035-bordlampor/3404-take_bordlampa/19427-transparent_red.aspx Säljer helt ny Nordic light ljustake med 7 armar. Kvar i förpackning. Formgiven av Jonas Grundell för Design House Stockholm. Ljusstaken har sju vridbara som viks ut och formas efter önskemål. Nypris 1095 kr. Mitt pris 550 kr. Se länk för nyförsäljning: http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=10330
350 kr
Blocket.se

Ljusstake Nordic Shine Design House Stockholm

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Snygg design ljuststake från Design House Stockholm med 4 ställbara armar. Färgen är högblank svart med 4 st vita handstöpta ljus som ingår. Ljusstaken tillsammans med ljusen ligger i en presentförpackning. Ord. pris 995 kr Nu 299 kr För frakter kontakta oss så erbjuder vi att skicka varan direkt hem till dig. Om företaget En butik för Dig som gillar att förändra och förnya ditt hus och hem - till en låg kostnad! Vi har det allra mesta till hemmet, sköna ting och praktiska saker. Kom förbi och låt Dig inpireras! Vi kan erbjuda hemleverans till Norrköpings centralort (med viss omnejd) för 500:- För prisuppgifter för andra orter, kontakta oss så hjälper vi dig!
299 kr
Blocket.se

Design House Stockholm ljusstake 7-armad.

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nordic Light Design House Stockholm ljusstake 7-armad. Design Jonas Grundell. Stor, vacker, natur- och vitfärgad. Har suttit ljus i den och brunnit, men aldrig brunnit ner i "kopparna". Mycket fint skick! Levereras i originalkartong. Inga skavanker vad jag kan se, och det är högst osannolikt då den förvarats i kartong bortsett från någon månad då den stått framme. Kan skickas över hela Sverige om köparen står för frakten. Tror schenker blir billigast, 65kr. Kan smsa fler bilder vid intresse! Först till kvarn.
600 kr
Blocket.se