Quantcast
Till salu inom: ”

3 ljusstakar design k hagberg m hagberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Färg: Vit Ljusstaken Nordic Light är tillverkad i trä och levereras hopvikt. Du viker ut den och kan forma den som det passar dig.Det är du som bestämmer hur den skall se ut. Genom att vrida armarna i olikariktningar kan du verkligen förändra ljusstaken. När armarna är i linje passar den fint i ett fönster men när du svänger på armarna blir det en helt annan ljusstake.Lägg ner ljusstaken när du viker ut den och dra till skruven ordentligt. [mark]Design[/mark]: Jonas Grundell Mått: 20,5x1[mark]3[/mark] cm (BxH) Nypris 995:-I nyskick Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer Kasthall bordslampa Take, röd. Den är i fint skick. Ordinarie pris 8[mark]3[/mark]0 kr, mitt pris [mark]3[/mark]50 kr. Se länk för nyförsäljning: http://www.svenssons.se/mobler/10[mark]3[/mark]5-bordlampor/[mark]3[/mark]404-take_bordlampa/19427-transparent_red.aspx Säljer helt ny Nordic light ljustake med 7 armar. Kvar i förpackning. Formgiven av Jonas Grundell för [mark]Design[/mark] House Stockholm. Ljusstaken har sju vridbara som viks ut och formas efter önskemål. Nypris 1095 kr. Mitt pris 550 kr. Se länk för nyförsäljning: http://[mark]royaldesign[/mark].se/viewitem.aspx?ID=10[mark]3[/mark][mark]3[/mark]0
Snygg [mark]design[/mark] ljuststake från [mark]Design[/mark] House Stockholm med 4 ställbara armar. Färgen är högblank svart med 4 st vita handstöpta ljus som ingår. Ljusstaken tillsammans med ljusen ligger i en presentförpackning. Ord. pris 995 kr Nu 299 kr För frakter kontakta oss så erbjuder vi att skicka varan direkt hem till dig. Om företaget En butik för Dig som gillar att förändra och förnya ditt hus och hem - till en låg kostnad! Vi har det allra mesta till hemmet, sköna ting och praktiska saker. Kom förbi och låt Dig inpireras! Vi kan erbjuda hemleverans till Norrköpings centralort (med viss omnejd) för 500:- För prisuppgifter för andra orter, kontakta oss så hjälper vi dig!
Nordic Light [mark]Design[/mark] House Stockholm ljusstake 7-armad. [mark]Design[/mark] Jonas Grundell. Stor, vacker, natur- och vitfärgad. Har suttit ljus i den och brunnit, men aldrig brunnit ner i "kopparna". Mycket fint skick! Levereras i originalkartong. Inga skavanker vad jag kan se, och det är högst osannolikt då den förvarats i kartong bortsett från någon månad då den stått framme. Kan skickas över hela Sverige om köparen står för frakten. Tror schenker blir billigast, 65kr. Kan smsa fler bilder vid intresse! Först till kvarn.