Quantcast
Till salu inom: ”

koenigszelt germany servis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kpm servis

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Glasservisen EDEN formgiven av Lars Hellsten, Orrefors. 12 st mattallrikar och 12 st assietter samt en stor salladsskål. Paketpris: 1500 kr eller bud. Allt i mycket fint skick! Vi har även ett uppläggningsfat av okänt ursprung men i liknande stil som kan följa med servisen om så önskas. (ej på bild) ------ Helvit servis med räfflade kanter, stämplad Arzberg W.Germany. Det som finns är följande: 10 st förrättstallrikar/stora assietter 9 st mattallrikar 6 st djuptallrikar 1 större skål/karott 1 såsskål 1 litet uppläggningsfat Det sistnämnda fatet har ett nagg i kanten men i övrigt är alla delar i fint skick. Det finns även ett större uppläggningsfat uppe på vinden, ej på bild, som borde gå att hitta igen relativt snabbt ;) 700 kr eller bud Finns på Ersboda, Umeå. FÖREDRAR MAILSVAR!
En servis Thomas, Germany - BROMMA. Består av 6 härliga tekoppar med fat, i sockerskål, 1 kanna, 2 gräddkann, 1 såssnipa samt två karotter. Dessa kan endast ses och hämtas i Bromma. Alla 6 tekoppar med fat är sålda. För mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Hitta till oss: REFURN, Ulvsundavägen 181, Bromma. Om du kommer från Rissne/Kista: Åk mot Bromma flygfält. Tag 2:a avfarten mot Bromma blocks mot Bromma blocks B i rondellen tag vänster och vi finns i en brun 2 vånings barack. Om du kommer från Alvik/Tranebergsbron: Åk Ulvsundavägen mot Bromma flygfält sväng 2:a avfarten mot Bromma block mot Bromma blocks B i rondellen tag vänster och vi finns i en brun 2 vånings barack. Om du ändå kör fel ring 08-694 90 90 så guidar vi er. Skick: Mycket bra skick. Uppge artikelnummer 23982.
Mat och kaffeservise säljes hel för 3000 kr eller i delar, då blir det 50 kronor styck för tallrikar, 200 kronor styck för uppläggningsfat och kannor, kaffeservisen (det är moccakoppar eller mindre kaffekoppar) säljes för 100 kronor per set (kopp + fat + assiette) Hela kaffeservisen säljes för 1000 kronor. *11 större tallrikar (varav en gått en liten flis ur)och *11 mindre tallrikar *11 större djupa tallrikar och *12 mindre djupa tallrikar *8 uppläggningsfat i olika storlek och form *1 såskanna *12 koppar + fat + assietter *1 kanna *1 kanna (saknar ett lock) *1 gräddsnipa *1 sockerskål. Servisen har guldkant och en svart blomranka runt kanten, den är i mycket bra skick, arvegods som är ytterst lite använt. Vid intresse hör gärna av er för mer information, även fler bilder finns om så önskas.
Har en servis Rosenthal Studio-Linie Germany. Den är vit med brun blomdekor. Det är 12 av varje: kaffekoppar, kaffefat, desserttallrikar, assietter, mattallrikar, dessertskålar (helt bruna). Det finns två olika storlekar på uppläggningsfat, en sockerskål med lock, en gräddsnipa, en såsskål med lock och en större skål med lock. Totalt 81 delar om varje lock räknas för sig. Det är endast en mattallrik som är kantstött.