Quantcast
Till salu inom: ”

crescent compact moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

3 vxl compact från 79 med 17 mm bing förgasare 5.5 hk drevad gör ca 70km/h nytt bakdäck om lackerad. Visa små skavanker på skärmar finns samt lite el fix lamporna lyser inte. Annars funkar den utmärkt startar lätt. Pris 5500 prutat å klart Inte intresserad av att byta med något. Ring inte efter 22.00 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min underbara moped som går otroligt bra! Har ägt den 4 år och kört lite på somrarna bara. Det som är gjort är ett byte av ljuddämparen, ville piffa till den lite. har inte velat röra motorn eller något annat. vill att den ska vara så original som möjligt. 3-växlad fotväxel Ända anledningen till att jag säljer den är pga platsbrist. Mina föräldrar ska sälja huset och jag har ingenstans att förvara den. Aldrig vinterkörd i min ägo. Funkar kanon! B.V.S.A
Säljer nu min moped då jag inte har användning av den. Det är lite små fix på den som är lätta att åtgärda. Renoverad för 7 år sen -06 Då den renoverades var den snarlikt en skrothög. Originalfärg Fram däcket är nytt Sparsam använd under dom första åren jag hade den, använde den i ca 2 år och nu på senare år har den inte varit använd alls. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fin tjejkörd Compact i väl bevarat originalskick. Endast gått 690 mil. Ej sönderskruvad. Aldrig varit trimmad. 2 st ägare. Det är en 3 vxl, fotväxel. Den är renoverad i år och då byttes följande: kedja och bakdrev, sadel, krök, stöd, kopplingswire, handbromswire, växellådsolja, ljusomkopplare, tändstift, fotpinnegummi mm. Originaldelarna är sparade. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tjenare. ska nu sälja Min Crescent compact 3växlad fot. Det enda som inte funkar är baklyset. Bara att sätta dit en lampa så ska det funka. Fullt fungerande jag kör den till skolan varje dag. Kan även byta den mot någon bakhjulsdriven bil. OBS bilen ska fungera. Ni kan ringa mig mellan klockan 15 fram till 22.00 Bvsa. Mvh Dennis